به گزارش سرویس مذهبي
تفتان ما،محمد علمداریفر در آستانه روز جهانی مساجد
، با اشاره به ظرفیت عظیم مساجد در راستای کار فرهنگی و کاهش معضلات اجتماعی تصریح کرد: برای استفاده از این ظرفیت عظیم همه باید پای کار بیایند.
وی گفت: متاسفانه اکثر مساجد اردبیل صرفا در ایامی خاص باز میشوند در حالی که مساجد نقش محوری در جهان اسلام دارند و سنگری مهم در مقابل هجمه های همه جانبه دشمنان هستند.
مسئول بسیج مساجد و اماکن متبرکه سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل اظهار داشت: در محدوده مساجدی که اجازه ورود به کودکان داده نمیشود و یا مساجدی که مدت زمانی محدود و تنها برای اقامه نماز بازهستند، آسیبهای اجتماعی، در مقایسه با سایر مساجد بیشتر است.
علمداریفر خاطر نشان کرد: ضرورت دارد برای جذب نوجوانان و جوانان به مساجد و تربیت مسجدی با برنامه ریزی دقیق پیش رفت و البته باید شرایط و استانداردهایی که باعث حضور کودک ، نوجوان و جوان در مسجد می شود را در مساجدمان ایجاد کنیم.
وی گفت: در عصر حاضر حفظ هویت ایرانی و اسلامی دارای اهمیت است و اگر از این فرصت و ظرفیت مساجد برای تربیت نسل استفاده نکنیم سالیان سال، دیگران در سبک و نوع زندگی برای ما تصمیم خواهند گرفت.
علمداریفر از معرفی مساجد الگو خبر داد و گفت: تعدادی مسجد در استان اردبیل بر اساس شاخص هایی چون هیئت امنا، امام جماعت و میزان تعاملات با مدارس، دانشگاه، ، برنامه های تربیتی و فرهنگی به عنوان مساجد الگو، سطح یک و سطح دو انتخاب شده اند که در روز مساجد معرفی شده و از این مساجد حمایت مالی و معنوی می شود.
طبق اعلام وی مساجد الگو و مساجد سطح یک و دو براساس تعداد برنامه هایی که اجرا می کنند از 10 تا 30 میلیون تومان اعتبار خواهند گرفت.
مسئول بسیج مساجد و اماکن متبرکه سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: در شرایط کنونی مساجد با فعالیتهای فرهنگی، دینی و مذهبی و برگزاری دورههای آموزشی و فعالیتهای کتابخانهای امروزه بهعنوان پایگاههای مهم فرهنگی محسوب میشوند.
به گفته علمداریفر تولید و ارایه انواع ایدهها و فکرها، دوری از قهوه خانه ها، یادگیری سبک زندگی اسلامی و ایرانی از جمله مزیت های تربیت مسجدی است.
انتهای پیام/