۰

استاندار سیستان و بلوچستان هیچ کاری برای استان انجام نداده است/ با حقوقم برخی میراث تاریخی سیستان را سرپا نگه داشته ام

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استاندار سیستان و بلوچستان هیچ کاری برای استان انجام نداده است، گفت: عده ای با تمرکز بر فعالیت های سیاسی بزرگترین ظلم را به مردم کردند.
استاندار سیستان و بلوچستان هیچ کاری برای استان انجام نداده است/ با حقوقم برخی میراث تاریخی سیستان را سرپا نگه داشته ام
به گزارش سرویس سيستان و بلوچستان تفتان ما،حبیب الله دهمرده نماینده مردم سیستان ضمن بازدید از عصرهامون در پاسخ به خبرنگاران این پایگاه خبری گفت: استان سیستان و بلوچستان ظرفیت های فراوانی دارد که دولت باید آنها را کشف کند، نه تنها هیچ پروژه جدیدی در سیستان و بلوچستان در دولت روحانی ایجادنشده است بلکه پروژه های گذشته هم راکد شده است.
وی به کریدور توسعه شرق کشور اشاره کرد و گفت: این یک طرح ملی و مورد تاکید رهبر انقلاب است که با حرکتی لاک پشتی به پیش می رود و این به هیچ عنوان مناسب نیست.
وی به اجرای با سرعت راه زاهدان – بم اشاره کرد و گفت: با تزریق پول این راه آهن در مدت کوتاهی اجرا شد اما امروز می بینیم راه آهن چابهار زاهدان که در زمان استانداری بنده اجرا شد امروز به کندی به پیش می رود، مسئولین باید نسبت به احیای این قبیل پروژه ها که زمینه اشتغال زایی بسیاری ایجاد می کند توجه داشته باشند.
دهمرده با اشاره به پتانسیل‌های طبیعی فراوان موجود در سیستان و بلوچستان  اظهار داشت: سیستان و بلوچستان در زمینه ظرفیت اشتغال‌زایی استانی بسیار ویژه است و باید گفت این استان دارای ویژگی‌های طبیعی خدادادی بسیار است که باید از آن استفاده شود.
وی افزود: سیستان و بلوچستان استانی بسیار غنی است اما زیرساخت مناسب در این چندسال برای سرمایه گذاری برای حضور سرمایه گذاران ایجاد نشده است.
 
آقایانی که امروز با پروژه گاز قیافه می گیرند بگویند چرا قطر لوله گاز ایرانشهر به زاهدان از 56 به 36 اینچ کاهش پیدا کرد
نماینده سیستان با تاکید بر اینکه آقایان که با پروژه گاز امروز قیافه می گیرند افق دید بلندی ندارند، گفت: گاز رسانی به زاهدان در دوران استانداری بنده به تصویب رسید 3 سال طول کشید تا بنده گاز را از عسلویه به ایرانشهر به طول 900 کیلومتر برسانم آن هم با قطر لوله 56 اینچ اما الان ببینید چند سال طول کشید تا این گاز به زاهدان برسد و جالب است بدانید که قطر لوله را از 56 اینچ به 36 اینچ تقلیل داده‌اند و قرار است برای گازرسانی به زابل قطر 36 اینچ را هم کمتر کنند، در حالی که باید این گاز را به افغانستان صادر کنند پس باید قطر لوله 56 اینچ باشد.
 
استاندار سیستان و بلوچستان پروژه های عمرانی خود را لیست کند
وی اضافه کرد: بسیاری از پروژه های عمرانی سیستان و بلوچستان در دولت های گذشته تصویب و اجرایی شده و امروز برخی آنها را به نام خود مصادره می کنند.
استاندار سابق سیستان و بلوچستان و کرمان اظهار کرد: آقای استاندار کارهای عملیاتی خود در سیستان و بلوچستان را لیست کند تا برای مردم عیان شود چه کارهایی برای مردم انجام شده است.
نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سیستان و بلوچستان در زمینه کشاورزی می‌تواند به یکی از قطب‌های کشور تبدیل شود زیرا این استان چهارفصل و دارای آب و هوای متفاوت است که این برای کشاورزی یک ویژگی بسیار خوب است اما تاکنون به آن درست پرداخته نشده است. شما وقتی به شمال استان نگاه می‌کنید به این نتیجه می‌رسید که باید مطالعات درستی انجام شود تا شیوه کشاورزی در آن شناسایی شود.
 
وی افزود: ما باید مسائل را ابتدا به‌صورت درست مطالعه و بررسی کنیم؛ به‌طور مثال همین کشاورزی سیستان را باید ببینیم که باید قطره‌ای باشد؟ دیمی باشد؟ یا به طریقی دیگر و سپس عمل کنیم؛ پس این نشان می‌دهد که ما در استان مطالعات مناسبی نداریم.
دهمرده گفت: پتانسیل دیگری که در استان وجود دارد صیادی است که استان ما باید در این زمینه استان شماره یک کشور باشد و این هم نیاز به مطالعات مناسب دارد که باید هم برای شمال و هم برای جنوب استان انجام شود.
 
باید از پتانسیل مرز به درستی استفاده شود
استاندار اسبق سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: پتانسیل دیگری که ما در استان داریم مرز است که یک موقعیت بسیار مناسب را برای سیستان و بلوچستان به دلیل هم‌مرز بودن با 2 کشور پاکستان و افغانستان به وجود آورده، اما باید ابتدا مطالعات دقیقی انجام شود که چه محصولاتی باید به این کشورها صادر شود و چه استفاده‌هایی باید از این مرز انجام شود.
عضو مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان ادامه داد: بارها تلاش کردیم تا گذرهای مرزی در سیستان و بلوچستان باز شود که خداروشکر این اتفاق افتاد و باعث رونق کار مردم شد
وی ادامه داد: متاسفانه در شرایط کنونی مرزی که می‌تواند اشتغال‌زا باشد آن را بسته‌اند که این امر جلوی استفاده آن را در استان ما گرفته‌ است. پتانسیل دیگر استان ما صنعت است که آن هم وابسته به همین مرز است.
وی با تاکید بر اینکه هیچ کدام از دولت ها تلاشی برای حق آبه سیستان نکرده اند، ادامه داد: این‌ها همه مسائل مهمی است که باید در مورد آن بررسی انجام شود به طور مثال ما باید مسئله رودخانه هیرمند را بررسی کنیم بالاخره تا کی باید این وضعیت ادامه داشته باشد؟ ما باید تکلیف خودمان را با افغان‌ها مشخص کنیم.
دهمرده خاطرنشان کرد: موضوع حق آبه سیستان را حاضر هستم حل کنم، دولت باید جدی وارد عمل شود و قراردادی منسجم در این خصوص با طرف افغانی امضا کند.
 
رهبر انقلاب سیستان و بلوچستان را به خوبی می شناسند
وی بیان کرد: مسئله دیگر نیز بحث انتقال آب از دریاست که یک علم است و در دنیا دارند از آن حداکثر استفاده را می‌کنند. در زمان استانداری بنده، من توانستم آب شیرین‌کن دریایی را در چابهار راه‌اندازی کنم که امروزه کنارک و چابهار از آن استفاده می‌کنند. یا مسئله انتقال آب از دریا به کرمان که 400 میلیون مترمکعب در سال است و هنوز انجام می‌شود.
دهمرده ادامه داد: بالاخره این دانشی است که کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز از آن استفاده می‌کنند و ما هم باید همین کار را انجام دهیم. خلاصه اگر ما بتوانیم آب مناسبی را در استان به وجود آوریم، می‌توانیم تعداد زیادی اشتغال برای مردم فراهم کنیم و این کار باید هر چه سریع‌تر انجام شود.
 
وی با بیان اینکه رهبر انقلاب سیستان را به صورت کامل می شناسند، گفت: در سالهای آخر ریاست جمهوری مقام معظم رهبری ایشان در جای فرمودند"اگر اختیار انتخاب پست بعدی ام در دست خودم باشد حتما در یکی از پاسگاه های سیستان مسئول عقیدتی سیاسی خواهم شد.
استاندار سابق سیستان و بلوچستان در خصوص طرح 46 هزار هکتاری انتقال آب به دشت سیستان ضمن تقدیر و تشکر از حسن توجه رهبر انقلاب گفت: این طرح بسیار کارشناسانه است و اگر به درستی اجرا شود مشکل سیستان حل خواهد شد.
 
حوزه گردشگری در سیستان و بلوچستان مغفول مانده است
نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: سیستان و بلوچستان باید شماره یک گردشگری کشور باشد اما متاسفانه به دلایل مختلف این امر تاکنون محقق نشده و باید در این زمینه مطالعات مناسبی صورت گیرد؛ در این راستا متاسفانه ما هنوز به مرحله مطالعات نرسیده‌ایم چه برسد به عمل!
 
برخی از میراث تاریخی سیستان را با حقوق شخصی ام سرپا نگه داشتم
وی با بیان اینکه عده ای سیستان و بلوچستان را به عنوان مقصد گردشگری در سال 96 عنوان کرده اند اما در این خصوص هیچ زیرساختی آماده نکرده اند گفت: با حرف که نمی شود گردشگر آورد.
این مسئول اوضاع برخی از آثار تاریخی استان را وخیم دانست و ادمه داد: با حقوقم برخی از آثار تاریخی سیستان را سرپا نگه داشته ام.
وی ادامه داد: پس در واقع باید در هر سرزمینی بسته به ظرفیت‌ها و ویژگی‌هایی که دارد سرمایه‌گذاری صورت گیرد و بستر را آماده کنند تا از این طریق تولید شکل‌ بگیرد و بعد از آن که تولید شکل گرفت اشتغال بوجود آید؛ پس تا وقتی شما تولید نداشته باشید اشتغالی بوجود نمی‌آید و این نشان می‌دهد که رهبر معظم انقلاب همیشه مطالب را بسیار درست و کارشناسانه مطرح می‌کنند.
دهمرده با اشاره به گردشگری به عنوان یکی دیگر از پتانسیل‌های مهم استان سیستان و بلوچستان، گفت: استان ما همانگونه که پیش از این نیز بیان کرده‌ایم بهشت باستان‌شناسان است و بنابراین باید به شکلی مناسب به آن پرداخته شود اما متاسفانه در حال حاضر نگاه درستی به آن وجود ندارد. ما وقتی بیان می‌کنیم اینجا بهشت باستان‌شناسان است باید زیرساخت کار برای پیشرفت حوزه باستان‌شناسی و گردشگری در استان مهیا شود.
وی ادامه داد: باید در حوزه میراث فرهنگی وزارتخانه ای تشکیل شود تا نمایندگان بتوانند اوضاع گردشگری و تاریخی کشور ار مورد بررسی قرار دهند.

مقصر کاهش رای روحانی در زابل عملکرد ضعیف استاندار سیستان و بلوچستان است
دهمرده با تاکید بر این موضوع که در دورانی که بنده کاندیدای نمایندگی مجلس در زابل بودم خیلی های تلاش کردند وارد مجلس نشوم، افزود: در بسیاری از نقاط سیستان که احساس کردند رای دارم، صندوق رای را نبردند.
نماینده مردم سیستان آرای ناچیز روحانی در سیستان را به دلیل عملکرد نامناسب استاندار سیستان و بلوچستان دانست و ادامه داد: هیچ عنصری در این نظام حق ندارد نگاهی متفاوت به نقاط مختلف کشور داشته باشد، استاندار سیستان و بلوچستان هیچ کاری برای این استان انجام نداده است.
 
وی افزود: شخصا از رئیس جمهوری درخواست کردم که هیاتی زیر نظر ایشان وضعیت سیستان را مورد بررسی قرار دهند که این موضوع مورد موافقت قرار گرفت.
عضو مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ابتکار هیچ کاری برای سیستان انجام نداده است، گفت: امیدواریم آقای کلانتری فکری به حال تالاب هامون انجام دهند.
 
مناطق آزاد حیاط خلوت عده ای شده است
نماینده مردم سیستان مناطق آزاد را حیات خلوت عده ای دانست و ادامه داد: امروز نمی توانیم از هیچ کس در این خصوص سئوال کنیم و اوضاع این مناطق را بررسی کنیم.
وی به گزارش سازمان بازرسی در خصوص قاچاق 20 میلیون دلاری در مناطق آزاد اشاره کرد و گفت: باید بتوان این مناطق را به صورت ریزبینانه بررسی کرد در این خصوص با تلاش بنده و همکارانم توانستیم این مناطق را زیرمجموعه وزارت اقتصاد قرار دهیم که لااقل بتوانیم از وزیر در این خصوص سئوال بپرسیم.
 
دستگاه های نظارتی ماجرای استخدام های غیرقانونی استانداری سیستان و بلوچستان را بررسی کنند
وی به ماجرای استخدام های غیرقانونی در استانداری سیستان و بلوچستان اشاره کرد و ادامه داد: باید موضوع استخدام های افرادی که به صورت رابطه ای جذب شده اند توسط سازمان بازرسی کل کشور و وزارت اطلاعات مورد واکاوی قرار گیرد و اصل ماجرا را مشخص کند تا اگر فرد یا افرادی کاری خلاف قانون انجام داده اند با آنها برخورد شود.

برخی از دولتی های استان الفبای مسائل امنیتی را بلد نیستند
نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس امنیت امروز سیستان و بلوچستان را حاصل چندین سال فعالیت نظام دانست و گفت: عده ای از دولتمردان که امروز امنیت استان را به نام خودشان مصادره می کنند باید بدانند که معجزه ای نکرده اند، بلکه آنها وارث خدمات گذشتگان هستند.
وی با بیان اینکه عده ای فقط بلد هستند همه مسائل را به اسم خودشان مصادره کنند، ادامه داد: اینها اصلا الفبای امنیتی را بلد نیستند.
استاندار سابق سیستان و بلوچستان افزود: شان من نیست به عده ای در درون این استان پاسخ بدهم بنده با مدیران آنها در تهران حاضر هستم به مناظره بنشینم.
وی ادامه داد: عده ای در درون استان مانع حضور مسئولان کشور در شمال استان سیستان و بلوچستان می شوند حالا باید این افراد باید پاسخگوی مردم باشند.
 
انتهای پیام/
پنجشنبه ۹ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۵۴
کد مطلب: 441104
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *