به گزارش خبرنگار
تفتان ما، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در این جشنواره با اشاره به اینکه سفر و گردشگری برای حفظ آرامش و تحول در روحیه و نشاط فردی و اجتماعی امری لازم است، گفت: نیاز به توسعه گردشگری بیش از پیش احساس می شود و باید همه در کنار هم بتوانیم برای تقویت این صنعت مهم و رونق سفر های اقدام کنیم.
میرحسینی ادامه داد: ایجاد و تقویت واحدهای بوم گردی، جذب گردشگری، معرفی توانمندی های کشاورزی، آداب و رسوم و لباس و میوه و مهمان نوازی مردم منطقه از اهداف مهم برگزاری جشنواره گردشگری سنگان است که امیدواریم بتوانیم ظرفیت های حوزه گردشگری را به دنیا معرفی نمائیم.
محمداکبر چاکرزهی فرماندار خاش با برشمردن توانمندی های کشاورزی این شهرستان گفت: افزون بر 37 هزار هکتار اراضی باغی و زراعی وجود دارد که افزون بر 350 هزار هکتار محصول کشاورزی در خاش تولید و به بازار مصرف عرضه می گردد.
وی اظهار کرد: جدای از جشنواره انا ره دو جشنواره پسته و سبزی هم در خاش قابلیت اجرایی دارند که امیدواریم بتوانیم با همت مردم خاش آنها را برگزار کنیم.
حجت الاسلام غلام رضا دهقان امام جمعه خاش هم با استناد به آیات و روایات دینی بر اهمیت توجه به مبحث گردشگری و سیر و سفر دوری از اسراف و مصرف درست تاکید کرد.
مجتبی شجاعی بخشدار مرکزی خاش در این جشنواره با برشمردن توانمندی های این بخش در حوزه های مختلف گفت: این بخش در مباحث گردشگری و تولید محصولات کشاورزی و دامی، صنعتی دارای رتبه های مهم و ممتازی است که مردم منطقه در تولید و اشتغال و تحقق اهداف مدنظر مقام معظم رهبری نقش ایفا می کنند.
وی خوشه گردشگری سنگان، چشمه های آب سرد و گرم، گلفشان پیر گل، سرو سنگان، منطقه زیبای ترشاب، مجتمع های گردشگری، سیمان خاش، باغات انبوه پسته و انار و انگور، مرز روتک و غیره از ظرفیت های شاخص در منطقه هستند.
اسحاق کرد دبیر جشنواره گردشگری سنگان گفت: گردشگری صنعت بسیار مهمی برای رونق دادن به مباحث اقتصادی است و منطقه سیستان و بلوچستان و خاش و حوزه
تفتان و سنگان از منظر گردشگری دارای پتانسیل های ارزشمندی است که می توان نسبت به فعال کردن آن اقدام کرد.
وی اهمیت طبیعت گردی، کوهنوردی، غار نوردی، استفاده از ظرفیت های گیاهان داروئی و حفظ و ترویج فرهنگ، آداب و سنن و گویش محلی را متذکر شد.
کرد ایجاد جشنواره های انار، پسته، خرما، شتردوانی و غیره را از برنامه های مهم دولت برای معرفی توانمندی های دولت عنوان کرد که سبب رونق گردشگری منطقه می شود.
وي گفت: تولید و عرضه محصولات انار و فرآورده های آن در سنگان را اقدامی ارزشمند از سوی کشاورزان عنوان کرد که توانسته اند توانمندی های منطقه را به مردم ایران و دنیا بشناسانند.
وی اظهار كرد: ضعف در اجرا و تهیه زیرساختهای اینترنت از معضلات مهمی است که امیدواریم با همکاری سریع پیمانکار بتوانیم آن را برطرف کنیم.
انتهای پیام/