به گزارش
تفتان ما ، عاشورا، اتفاق محلی و منطقه ای نیست، واقعه ی جهانی است با شخصیت های جهانی. واقعه ای که جهان دیروز، امروز و جهان آینده را مورد خطاب قرار می دهد و این روند چنان ادامه دارد تا اینکه که موعود بشر خود را با شناسنامه عاشورا معرفی کند" الا یا اهل العالم ان جدی الحسین قتلوه عطشانا" این یعنی تاقبل ظهور، باید جهان با حسین آشنا شود و بخشی از این عزاداری ها برای همین شناساندن است.
برای شناخت جهان از واقعه کربلا باید از سازکار موجود و اتفاقات عصر استفاده کرد یعنی همان شیوه امام سجاد (ع) در معرفی عاشورا و شخصیت های کربلا.
شخصیت های کربلا گمشده الگوی فطرت جهان بشریت است مثلا صلیب سرخ جهانی (معادل هلال احمر ما)، نهادی بین المللی است که تمام افتخارش امداد رسانی در حوادث است. واقعا چه الگویی برای این نهاد بالاتر است از شخصیتی که لبهایش از تشنگی ترک برداشته است و می خواهد سقای کودکان لب تشنه باشد. از میان نیزه و شمشیرها خود را به آب می رساند و تا زانو درآب قرار می گیرد ولی تشنگی کودکان رابر عطش خود ترجیح می دهد.
دو دستش قطع می شود و باز می خواهد امدادرسانی و آب رسانی به کودکان تشنه کند مشک را به دندان می گیرد ولی لب به آب نمی زند تا اینکه لشکری بر او حمله ور می شود و نمی گذارد آب به طفلان برساند.
کدام امدادرسان چنین الگوی واقعی در جهان می شناسد.
کربلا را باید جهانی معرفی کرد و در این راه باید از همه ابزارها بهره جست آنکه مسیحی ست، آنکه رنگین پوست وسیاه پوست است، آنکه اهل سنت است و غيره در جمع یاران حسین در کربلا دیده می شود و این همان حلقه وصل و وحدت هفتاد دو ملت در کربلاست.
حقیقت آن است که راه رسیدن به موعود بشریت و دیدن مدینه فاضله انسانها از کربلا می گذرد.
انتهای پیام/