به گزارش سرویس سيستان و بلوچستان
تفتان ما،سیدمحمد علی حسینی، گفت: امسال حوزه فرهنگی بر اساس ایفای رسالت بزرگ خود در راه شناخت قرآن کریم و ترویج فرهنگ قرآنی بین خانوارهای تحت حمایت برنامه های موثر و مفیدی را متناسب با مخاطبان در مراکز فرهنگی و تربیتی کمیته امداد در سطح شهرستان های مختلف استان برنامه ریزی کرده است.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد سیستان و بلوچستان افزود: هدف از اجرای این طرح بهره مندی خانوارهای تحت حمایت از آثار معنوی قرآن کریم، شناسایی استعدادهای قرآنی، گسترش فرهنگ توجه به ترجمه و مفاهیم قرآن کریم همگام با قرائت قرآن، ایجاد زمینه حفظ آیات، تدبر در آنها و توانایی بهره گیری از آموزه های قرآن در زندگی فردی و اجتماعی است.
وی ادامه داد: در خوابگاه های شبانه روزی کمیته امداد آموزش قرآن کریم به صورت دورههای کوتاه مدت و بلندمدت برگزار که دورههای کوتاه مدت قبل از ماه مبارک رمضان آغاز اما دورههای طولانی مدت در یک سال آموزشی برگزار می شود.
حسینی با اشاره به اینکه رشته های آموزشی متناسب با علائق و نیاز مددجویان و به روش سطح سنجی انتخاب شده است، یادآور شد: در این کلاس ها علاقمندان از قرائت، روخوانی، روانخوانی، تجوید، تفسیر و حفظ قرآن کریم بهره می برند.
وی با بیان اینکه مخاطبان این دوره آموزشی شامل زنان سرپرست خانوار، دختران و پسران بازمانده از تحصیل، کودکان، دانش آموزان، طلاب و دانشجویان است، گفت: مربیان آموزشی قرآن کریم از بین مربیان سازمان دارالقرآن الکریم، سازمان اوقاف و امور خیریه و مربیان قرآنی آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان انخاب شده اند.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد: همچنین از ظرفیت نخبگان قرآنی، دانشجویان رشته¬های علوم قرآنی، طلاب تحت حمایت و کارشناسان حوزه فرهنگی که دارای سابقه تدریس قرآنی بوده به عنوان مربیان آموزشی استفاده می شود.
حسینی با اشاره به انعقاد تفاهم¬نامه و تعامل میان موسسه دارالقرآن الکریم استان و شهرستان ها به منظور ارزیابی پایانی و همچنین ارائه گواهی پایان دوره به شرکت کنندگان، افزود: یکی از اولویتهای اصلی کمیته امداد ر عرصه فرهنگی ارتقای معارف قرآن کریم در بین مددجویان است.
انتهای پیام/