عید محمد قلندرزهی در گفت و گو با خبرنگار
تفتان ما اظهار کرد: روزانه افزون بر 150 تن انواع زباله در شهر خاش و روستاهای همجوار این شهر تولید می شود اما برنامه ای منسجم برای بازیافت و جمع آوری اصولی زباله وجود ندارد.
وی بیان کرد: هم اینک چهره شهر خاش و روستاهای همجوار به دلیل وجود زباله ها زشت شده که این موضوع شایسته یک شهر و منطقه گردشگری نيست و بايد در اين خصوص مسئولان مربوطه برنامه ريزي كنند.
قلندرزهی ادامه داد: وجود قله چهار هزار و 50 متري
تفتان و آثار پر شمار طبیعی و تاریخی در خاش و واقع شدن در شاهراه توسعه شرق کشور اهمیت این شهر مرزی را دوچندان ساخته است.
رئیس شورای اسلامی شهرستان خاش تاکید کرد: بر حسب تصمیم های اتخاذ شده مقرر شده است كه زباله های تولیدی در حوزه اسماعیل آباد در مکانی مشخص با حفر تراشه ها دفن شوند و زباله های ارتش، شهر خاش و روستاهای همجوار خاش مانند ناصرآباد، شهرک نصرت آباد، ناصری، بیت آباد، برهان آباد و قاسم آباد در سایت زباله شهرداری دفن شوند.
وی بيان كرد: دو بانده کردن محورهای ارتباطی روستایی از ناصرآباد به طرف خاش و شهرک نصرت آباد را از ضرورتهای اجتناب ناپذیر است چرا كه با توجه به حجم بالای ترافیکی در محور ترانزیتی خاش به زاهدان، ایرانشهر و سراوان برای حل مشکلات تردد در محورهای روستایی و همجواری شهر خاش برنامه ریزی شود.
قلندرزهی گفت: از روزهای آینده نیز با همکاری شهرداری خاش و بخشداری مرکزی معابر در شهرک نصرت آباد برای جلوگیری و کاهش دادن خسارتهای ناشی از بارشها خاکریزی می شوند.
وی پیگیری کردن مبحث جاده مرزی و ایجاد بازارچه در مرز و تلاش برای حل مشکلات تامین آب شرب و اجرای پروژه بزرگ آبرسانی از کارواندر به خاش را از اولویت های مهم شورای شهر و شورای شهرستان خاش برشمرد و اظهار كرد: با پیگیری های انجام شده و همکاری خوب مسئولان در شرکت نفت توزیع نفت سفید در فصل سرما در شهر خاش و نقاط روستایی و در مدارس با نظارت کامل انجام خواهد شد که در این موضوع شوراها و دهیاران و ناظران شرکت نفت و مسئولان آموزش و پرورش و غیره باید با جدیت پای کار شوند تا حق مردم ضایع نشود.
انتهای پیام/