به گزارش سرویس مذهبي
تفتان ما،آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی
آناج، با بیان اینکه از چند ماه قبل و در زمانی که آیت الله شبستری نماینده ولی فقیه در استان آذربایجانشرقی بودند، با ایشان در خصوص برگزاری اجلاسیه صحبتهایی شد، ابراز داشت: مستحضر هستید که از سال 1378 اولین اجلاسیه سراسری توسط جامعه مدرسین با هدف برگزاری جلساتی برای آشنایی با نقطه نظرات علما و شخصیتهای حوزوی استانها برگزار شده است.
وی با اشاره به اینکه کار روحانیت در حقیقت تاثیرگذاری بر فرهنگ و مسائل دینی جامعه است، اذعان داشت: جامعه مدرسین به عنوان یک نهاد دیرپا به این فکر افتاده است که باید با همفکری و تبادل نظر با علما و بزرگان بلاد بتوانند نقشه راه، جمع بندی و راهکارهایی در برابر آسیبها و چالشها بیابند که با توجه به حرکت فرهنگی انقلاب اسلامی نقش موثری را در جامعه ارائه کنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان ساخت: با تماسی که چندین ماه قبل با آیت الله شبستری گرفته شد زمینههای برگزاری اجلاسیه منطقهای با محوریت تبریز و مشارکت استانهای اردبیل و آذربایجانغربی و علمای این سه استان و علمای جامعه مدرسین در تاریخهای 26 و 27 مهر ماه فراهم شد.
وی در تشریح جزئیات اجلاسیه با بیان اینکه روز اول شروع کار ما تحت عنوان رسالت حوزه و روحانیت در رابطه با نهادینه کردن فرهنگ دینی و مقابله با آسیبهای اجتماعی بوده است، توضیح داد: کمیسیونهای سه گانه ما عبارتند از کمیسیون حوزه و روحانیت، کمیسیون سیاسی_اجتماعی_اقتصادی و کمیسیون فرهنگی_تبلیغی، این سه کمیسیون با حضور علمای این سه استان، شخصیتهای جامعه مدرسین و علمای قم و مدریت حوزههای علمیه خواهران و برادران برگزار شد.
نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که از چند ماه قبل و با مشخص شدن عنوان اجلاسیه و کمیسسیونها برای استفاده از افکار علما و بزرگان این سه استان تماسی با نمایندگان ولی فقیه این سه استان داشتهاند، تصریح کرد: در آذربایجانشرقی با آیت الله آل هاشم، در اردبیل با حضرت آیت الله عاملی و در آذربایجان غربی با آیت الله قریشی تماس داشتهایم و با نظارت نمایندگان ولی فقیه سه کمیسیون در این سه استان تشکیل شده است.
وی ادامه داد: علاوه بر این ما در قم هم اقدام به تشکیل این سه کمیسیون نمودیم، نتایج این کمیسیونها در قم در اختیار جامعه مدرسین قرار گرفت و ما نتایج حاصله در کمیسیونهای این سه استان را با نتایج حاصله در کمیسیون قم تلفیق نموده و مجموعه آن به عنوان دستور پیشنهادی به کمیسیونهای قبل از اجلاس تحویل دادیم، لذا بر روی دستور کار بسیار دقت شده و هم نظرات استانی و هم نظرات جامعه مدرسین و فضلای قم در آن مطرح گشت.
آیت الله حسینی بوشهری با بیان اینکه تحت سه عنوان دستور کار کمیسیون آماده شد، خاطرنشان کرد: فرصتها و ظرفیتها، دوم چالشها و آسیبها و سوم راهکارها و پیشنهادها تحت سه عنوان به عنوان دستور کار آماده گردید؛ یعنی ظرفیتهای هر سه استان ملاحظه شده است، ظرفیت حوزههای علمیه، ظرفیت روحانیت و شرایط ما در سه استان، چالشها و آسیبهایی که در حوزههای مختلف وجود دارد و راهکارها و پیشنهادهای اجرایی و عملیاتی را ارائه کردهایم.
وی با بیان اینکه نتایج این سه کمیسیون پس از مطرح شدن در اجلاس عمومی به قم منتقل خواهد شد، تشریح کرد: دبیرخانه جامعه مدرسین توسط هیئتی این نتایج را بررسی و موضوع بندی میکند، مباحث تبلیغی، فرهنگی، آسیبهای اجتماعی و مخاطبان این بحثها جداگانه مطرح خواهند شد؛ ممکن است آنچه در کمیسیون مطرح شده متوجه نهادهای گوناگون مثل سازمان تبلیغات، اوقاف، مدیریت حوزههای برادران و خواهران، دولت، شورای انقلاب فرهنگی و یا خود جامعه مدرسین شود.
دبیرهشتمین اجلاسیه منطقهای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اذعان داشت: پس از مشخص شدن موضوعات و مخاطبان آنها طی نامهای با امضای ریاست جامعه مدرسین آیت الله یزدی این به مراکزی که مخاطب بندهای پیشنهادی هستند ارسال خواهد شد.
وی بیان کرد: از لحظهای که نامه را ارسال میکنیم دوستان ما در معاونت جامعه و روحانیت مرتب پیگیر موضوع از نهاد مربوطه هستند؛ نتایجی که از رهگذر ابلاغ هست در اجلاس بعدی ما به اطلاع شرکت کنندگان میرسانیم.
آیت الله بوشهری در خصوص چگونگی میزبانی تبریز اظهار کرد: تبریزیها در متانت، خوش برخوردی و میزبانی شهره کشور هستند، ما حقیقتا در این چند ماه که میزبانی تبریز مشخص گردید با آغوش باز و اخلاق کریمانه و حسن نیت آنها روبرو شدیم، ما جز محبت و لطف عنایت چیز دیگری مشاهده نکردهایم.
انتهای پیام/