۰

سالانه چهار هزار تن گوشت مرغ در بخش مرکزی خاش تولید می شود/ بخش مرکزی خاش با تولید سالانه ۴ هزار تن گوشت سفید از مرغداری ها و 3 هزار تن گوشت قرمز از 80 واحد گاوداری سنتی و 3 واحد گاوداری صنعتی نقش مهمی در تأمین پروتئین استان دارد

بخشدار مرکزی شهرستان خاش سیستان و بلوچستان گفت: سالانه افزون بر 4 هزار تن گوشت مرغ در واحدهای تولیدی مرغ این بخش تولید و به بازار مصرف خاش و دیگر شهرهای استان عرضه می شود.
سالانه چهار هزار تن گوشت مرغ در بخش مرکزی خاش تولید می شود/ بخش مرکزی خاش با تولید سالانه ۴ هزار تن گوشت سفید از مرغداری ها و 3 هزار تن گوشت قرمز از 80 واحد گاوداری سنتی و 3 واحد گاوداری صنعتی نقش مهمی در تأمین پروتئین استان دارد
مجتبی شجاعی در گفت و گو با خبرنگار سرويس اقتصادی تفتان ما، بیان کرد: هم اینک 34 واحد مرغداری 20 و 30 هزار قطعه ای و 22 جایگاه مرغ بومی در این بخش فعال است.
وی افزود: 200 جایگاه دام 215 هزار راس گوسفند و بز، 4 هزار و 500 نفر شتر، 4 هزار راس گاو در این بخش وجود دارد.
شجاعی ادامه داد: بخش مرکزی خاش با تولید سالانه ۴ هزار تن گوشت سفید از مرغداری ها و 3 هزار تن گوشت قرمز از 80 واحد گاوداری سنتی و 3 واحد گاوداری صنعتی نقش مهمی در تأمین پروتئین استان دارد.
بخشدار مرکزی خاش یادآور شد: 4 واحد 20 هزار قطعه ای مرغداری دیگر در حال ساخت بوده که 2 واحد در کوه سفید و یک واحد در دهستان سنگان و یک واحد در دهستان اسماعیل آباد واقع شده اند.
این مسئول اظهار کرد: ویژگی این واحدها نسبت به 34 مرغداری دیگر مکانیزه بودن آنهاست.
بخشدار مرکزی خاش بیان کرد: بزرگترین طرح تولید جوجه یک روزه در استان با سرمایه گذاری بخش خصوصی و حمایت های دولت اواخر اردیبهشت ماه سالجاری به عنوان بزرگترین طرح تعاونی روستایی در دوربن بخش مرکزی این خاش کلنگ زنی گردید که هم اینک با پیشرفت بالایی در حال کار است.
شجاعی افزود:سهم آورده اعضای شرکت تعاونی در این طرح 15 میلیارد ریال بوده که با حمایت های ویژه دولت، معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری و حمایت های ارزشمند استاندار سیستان و بلوچستان 45 میلیارد ریال آن از سوی صندوق کارآفرینی امید به این پروژه پرداخت شده است.
بخشدار مرکزی خاش گفت: حدود 230 خانوار روستایی برای اجرای این طرح عظیم مشارکت دارند و همچنین تسهیلات آن با کارمزد صفر درصد بوده و ظرفیت تولید آن 16 میلیون قطعه جوجه یک روزه در سال است که با بهره برداری از این پروژه، جوجه یک روزه افزون بر 200 واحد مرغداری استان تامین و زمینه ایجاد اشتغال مستقیم 70 نفر نیز فراهم می شود.
بخشدار مرکزی خاش تصریح نمود: بزرگترین واحد تولید کبک در بخش مرکزی خاش به زودی آماده بهره برداری می‌شود.
شجاعی متذکر شد: در جهت ارائه خدمت شایسته به تولید کنندگان بومی و ساکنان منطقه مرزی ایجاد قرنطینه دامی و صنایع بسته بندی در مرز ضروری است.
وی با قدردانی از حمایت های فرماندار و تلاش مدیر جهاد کشاورزی شهرستان و مسئول جهاد کشاورزی بخش مرکزی گفت: عملکرد جهاد کشاورزی طی سالهای اخیر در تمامی حوزه ها بالاخص توسعه واحدهای تولیدی در بخش مرکزی خاش بسیار مطلوب بوده است.
شجاعی ادامه داد: در مجامع علمی برای تبیین نیاز آبی هر کالای تولیدی از شاخصی به نام آب مجازی استفاده می‌شود.
بخشدار مرکزی خاش تصریح کرد: آب مجازی تولید گوشت گاو از آب مجازی تولید گوشت گوسفند بالاتر است و به عبارت دیگر تولید یک کیلوگرم گوشت گوساله در مقایسه با یک کیلوگرم گوشت گوسفند به آب بیشتری نیاز دارد.
وی گفت: با توجه به محدودیت‌های آبی شهرستان، پرورش گوسفند در خاش سیاستی راهبردی می‌تواند باشد.
شجاعی یادآور شد: گوشت گوسفند و مرغ با میل و سلیقه مردم منطقه همخوانی بیشتری دارد.
وی بیان کرد: از سویی تولید گوشت شتر از نظر اقتصادی و از نظر مصرف آب گزینه‌ای مناسب به شمار می‌رود که با اقلیم کویری و گرم و خشک منطقه سازگار است و می‌تواند بخشی از نیاز به گوشت قرمز را پاسخگو باشد که ضروری است حمایت از صنعت شتر داری همانند سالهای اخیر تداوم و توسعه یابد.
بخشدار مرکزی خاش افزود: در سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتعال میطلبد بخش خصوصی با بهره برداری صحیح از تسهیلات و شرایط تسهیل شده دولت برای توسعه تولیدات از محل منابع مختلف بهره و به رونق تولید و اشتعال که از دغدغه های مقام معظم رهبری و دولت میباشد استفاده نمایند.
انتهای پیام/
يکشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۴۶
کد مطلب: 450219
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *