آمادگی برای مقابله با حوادث/

تاکید فرماندار خاش جهت تامین امکانات و تجهیزات امدادی/ مدیر کل ستاد مدیریت بحران استان: نقاط ضعف و قوت در مباحث امدادی باید سنجیده شوند

9 آذر 1396 ساعت 9:42

فرماندار شهرستان خاش گفت: وسعت استان و منطقه خاش و دوری از مرکز و سایر استان ها ایجاب می کند که در شرایط اضطراری به آسیب دیدگان خدمت رسانی شود.


به گزارش تفتان ما، محمداکبر چاکرزهی در نشست اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان خاش با تاکید بر تقویت پوشش تلفن همراه جاده ای در مسیرهای ارتباطی شهرهای استان و نقاط کوهستانی و صعب العبور و اهمیت اطلاع رسانی در مواقع بحرانی، افزود: مدیریت بحران در استان با الگو گرفتن از شرایط بحران غرب کشور باید برنامه ریزی کند که سختی های کار دیده شود.
وی ادامه داد: اهمیت نظارت در ساخت و سازها، تجهیز نهادهای امداد رسان و ارائه آموزش ها و غیره باید برای مدیریت بحران مدنظر قرار گیرند.
چاکرزهی با تاکید بر آمادگی دستگاهها برای مقابله با موارد بحرانی، تصريح کرد: نتیجه بی تفاوتی ها در مدیریت بحران وارد شدن خسارتهای فراوان جانی و مالی است.
به گفته وی هم اینک در خاش 150 تخته چادر امدادی موجودی انبار هلال احمر است که نیاز است در شرایط بحران به منطقه خاش و شهرهای همجوار بیشتر توجه شود.
فرماندار خاش تاکید کرد: بحران تامین آب شرب فشارهای زیادی به مردم ساکن در نقاط شهری و روستایی وارد کرده و در تابستان شرایط دشوارتر خواهد بود.
چاکرزهی با تاكيد بر اهمیت تلاش برای مقابله با باران های سیل آسا و مدیریت بحران، افزود: در محله قلندرزهی و ولی آباد و ضلع های شرقی و شمالی شهر خاش در مواقع وقوع بارشهای تند و سیلابی و برف خیزی منطقه تفتان و میرآباد در مواقع برف به مردم و مسافران خسارت وارد می کند.
فرماندار خاش تصریح کرد: هدایت آب های سطحی و تجهیزات امدادی و راهداری و حمل جنازه و غیره در شهر و محورهای ارتباطی باید از سوی متولیان امر پیگیری شوند.
 
* اعضای ستاد مدیریت بحران در خاش و استان با حداقل امکانات در شرایط سخت بهترین خدمات را ارائه می دهند
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان در ادامه اين نشست، گفت: اعضای ستاد مدیریت بحران در خاش و استان با حداقل امکانات در شرایط سخت بهترین خدمات را ارائه می دهند که بايد از تلاش هاي اعضاي اين ستاد قدرداني كنيم.
رضا اربابی با تاکید بر اینکه نقاط ضعف و قوت در مباحث امدادی باید سنجیده شوند، تصريح کرد: ضعف و سستی ها در مسیر امدادرسانی مشاهده می شود ولی با مدیریت درست اقدامات شایسته ای حادثه دیدگان ارائه شده است.
وی افزود: ارائه آموزش ها و تلاش برای تقویت روحیه مردم و اجرای مانورهای مشترک امدادی بهترین راهکار برای کاهش دادن خسارت ها در شرایط اضطراری هستند.
وی کمبود شدید اعتبارات و ناتوانی برای تامین امکانات و تجهیزات امدادی را از دغدغه های مهم مسئولان و دستگاههای امداد رسان استان و کشور عنوان کرد و ادامه داد: پیش بینی حداقل یک پایگاه مدیریت بحران و تشکیل پنج قطب برای مقابله با شرایط بحرانی از برنامه های مهم ستاد مدیریت بحران استان است.
وی تصريح کرد: برنامه ها و کارگاههای آموزشی برای اعضای ستاد مدیریت بحران شهرهای استان و سنجش توان امدادگران و دستگاه های امدادرسان طی روزهای آینده و دی ماه پیش بینی شده است.
 
* ارائه آموزش ها از سوی هلال احمر مورد توجه است
 مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اظهار کرد: در زلزله اخیر غرب کشور که شب هنگام رخ داد و مردم نیز در ساعات بیداری توانستند خود را نجات دهند اما شماری از هم وطنان در موقع خروج از منزل خسارتهای زیادی دیدند ولی این زلزله در مقایسه با زلزله بم به نسبت خسارتهای کمتری داشت.
رسول راشکی با تاکید بر اجرای طرح خادم و دادرس در سطح شهرهای استان، افزود: ارائه آموزش ها از سوی هلال احمر مورد توجه است لذا انتظار داریم خانواده ها و سایر دستگاهها در این مبحث با جمعیت هلال احمر همکاری کنند.
وی با اشاره به اینکه تجهیزات امدادی در زمان وقوع حوادث در اختیار آسیب دیدگان قرار می گیرد، تصریح كرد: در مباحث امدادی تجهیزات لازم باید در اختیار مردم و دستگاههای امدادرسان باشد.
 
قاسم کوچکزایی مدیر آموزش و پرورش خاش هم با اشاره به اینکه به مباحث آموزشی و نحوه امدادرسانی در مدارس توجه می شود، گفت: نیروهای فرهنگی و دانش آموزان در کنار هلال احمر می توانند به یاری حادثه دیدگان کمک کنند.
شماری از فرماندهان سپاه، ارتش و انتظامی خاش آمادگی خود را برای مقابله با حوادث اعلام کردند.
 
انتهای پیام/


کد مطلب: 450754

آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/450754/تاکید-فرماندار-خاش-جهت-تامین-امکانات-تجهیزات-امدادی-مدیر-کل-ستاد-مدیریت-بحران-استان-نقاط-ضعف-قوت-مباحث-باید-سنجیده-شوند

تفتان ما
  https://www.taftanema.ir