محمد جهانتیغی در گفت و گو با خبرنگار
تفتان ما اظهار كرد: ارائه آموزشهای مهارتی به کارگران کارخانه سیمان خاش منجر به معافیت 800 میلیون ريالي صاحبان این کارخانه شد.
وي بيان كرد: تمامي کارخانه ها و اصناف سيستان و بلوچستان که برای به کارگیری و تربیت نیروی ماهر و متخصص به مراکز آموزش فنی و حرفه ای در سطح استان مراجعه کنند.
جهانتيغي گفت: كارخانه ها بايد مسيري را فراهم کنند که کارگران آنها از آموزش هاي فني بهرمند شوند و مشمول معافیت مالیاتی قرار خواهند گرفت.
وي بيان كرد: این قانون در جهت حمایت و توسعه بخش خصوصی با توجه به ظرفیت های بالای این بخش در ایجاد اشتغال پایدار تصویب و ابلاغ شده است.
مديركل آموزش فني و حرفه اي سيستان و بلوچستان ادامه داد: مجوز تاسیس مرکز بین کارگاهی در کارخانه سیمان خاش توسط معاون پارلمانی و امور استانهای وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی به صاحبان این کارخانه ابلاغ شد.
وی با اشاره بر حمایت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از موسسات کارآموزی آزاد به عنوان بنگاه های کارآفرینی، گفت: از این پس شاهد ارتقاء همکاری های آموزشی ميان فني و حرفه اي و كارخانه سيمان خاش خواهیم بود.
جهانتيغي اذعان كرد: قوانین و مقررات مالی و مالیاتی باید به گونه ای تدوین شود که انگیزه لازم در راستاي فعالیت های کارآفرینی و توسعه به وجود آورد.
وي اظهار كرد: سرمایه گذاری در جهت توانمندسازی نیروی انسانی، ایجاد زمینه های اشتغال و رونق اقتصادی بزرگترین سود بخش خصوصی به جوانان کشور است و بخش خصوصی با فعالیت و سرمایه گذاری در ارائه آموزش های فنی و مهارتی به جوانان علاوه بر سود مادی از فرار مغزها و نخبگان، سبب فعال شدن و رونق چرخه ی تولید و اقتصاد کشورمان خواهد شد.
انتهای پیام/