بافت تاریخی شهرستان خاش به دلیل بی توجهی های مسئولين در حال تخريب است/ پیاده روها، با مشارکت مردم در اين شهرستان مفرش می شوند
شهردار خاش گفت: بافت تاریخی شهرستان خاش به دلیل بی توجهی های مسئولين در حال تخريب است و باید نهادهای متولی و مردم با همکاری یکدیگر در راه بهبود وضعیت این ثروت ارزشمند گام بردارند.
عبدالمجید تمندانی در گفت و گو با خبرنگار
تفتان ما اظهار كرد: شهر خاش در برخی حوزه ها از جمله شهرسازی و معماری نیاز به بازنگری جدی دارد.
وي تصريح كرد: برای اینکه خاش را متفاوت بسازیم باید از سیاست همسان سازی که در روند شهرسازی به کار گرفته می شود، فاصله بگیریم.
تمندانی گفت: بافت تاریخی ارتباطی خیابان مرادريگي(ايرانشهر)، قلعه حیدرآباد، بازار قصابان و اطاق های باغ سهرآباد راخاطره مشترک و ثروت عمومی شهروندان خاشی است و امروز بافت تاریخی به دلیل بی توجهی های مستمر وضعیت مناسبی ندارد، باید نهادهای متولی و مردم با همکاری یکدیگر در راه بهبود وضعیت این ثروت ارزشمند گام بگذارند.
وی با بيان اينكه پیشرفت پروژه محوطه سازی قلعه حیدرآباد و احداث فضایی مناسب تلاش در این زمینه به عنوان یکی از راهکارهای بازگشت رونق و حضور مردم در این بافت ها است، خاطرنشان كرد: برگزاری رخدادها یک فرصت تاریخی است که می تواند اقتصاد شهر را متحول کند و علاوه بر جذب بیشتر گردشگر و ایجاد فرصت های شغلی، افزایش نشاط و امید به آینده را به دنبال داشته باشد.
شهردار خاش با تأکید بر رسالت شهرداری مبنی بر شهرسازی و فرهنگ سازی و ارتقای سطح فرهنگ عمومی، گفت: شهرستان خاش در حوزه فرهنگی به کار جدی نیاز داریم و آموزش های مناسب شهروندی را با استفاده از هنرمندان بومی و عروسک گردانی ازدبستان و مهد های کودک شروع کرده و نیز برنامه انتخاب شهردار مدرسه و همیار فضای سبز و مسابقه انشاء نویسی در ارتباط با پاکبانان خدوم را از اهم فعالیت شهرداری در مدارس عنوان کردند .
وي افزود: حاشیه نشینی به عنوان زنگ خطری جدی برای نظام فرهنگی شهر خاش و شواهد نشان می دهد حاشیه نشینی خرده فرهنگ هایی را ایجاد کرده است که اگر چاره ای برای آن نیندیشیم، در درازمدت با آسیب های جدی فرهنگی اجتماعی مواجه خواهیم شد.
تمنداني ادامه داد: ماشینآلات شهرداری از هفته گذشته مشغول بازگشایی تپه های عظیم ریگ از محله خلیل آباد هستند تا شاهد ساخت و ساز و توسعه این محله باشیم.
وی با اشاره به بهسازی و آسفالت دسترسی بلوار معلم در محله ولی آباد، اذعان كرد: هم یاری و مشارکت شهروندان بزرگ ترین سرمایه مدیریت شهری است.
تمنداني از ادامه طرح پیاده رو سازی مشارکتی خبر داد و اظهار كرد: این مشارکت را به عنوان یک نوع درآمد پایدار شهری و حفظ اعتماد شهروندان به این شهرداری است و شهروندان جهت زیبایی معابر با شهرداری در طرح پیاده رو سازی مشارکت داشته باشند.
انتهای پیام/