نفرات برتر هفتمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری سیستان و بلوچستان معرفی شدند

4 اسفند 1401 ساعت 18:09

هئیت داوران هفتمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری سیستان و بلوچستان نفرات برگزیده این جشنواره را معرفی کردند.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تفتان مابه نقل ازعصرهامون، داوری جشنواره مطبوعات سیستان و بلوچستان را چهار نفر از اساتید برجسته کشوری در حوزه روزنامه‌نگاری رسانه و علوم ارتباطات علیرضا کتابدار، محمود مختاریان، فریدون صدیقی و‌ امیر اسمعیلی بر عهده داشتند.

هئیت داوران در این جشنواره ۲۷ اثر را حائز رتبه برتر دانست که از این تعداد ۶ مقام اول هفت مقام دوم و ۱۰ مقام سوم و یک مقام برتر در حوزه بخش ویژه این جشنواره را انتخاب کردند.

بر اساس این گزارش در بخش گزارش ویدیویی «‌امیرحسین عظیمی» برای اثر «افزایش بی‌سابقه قربانیان هوتگ و گاندو در بلوچستان» از پایگاه خبری «‌میارجل و حنیفه دهقانی رتبه دوم این بخش را برای اثر روایت «میارجل از بی‌آبی در بلوچستان» و رتبه سوم این بخش را برای اثر «جولان معتادان متجاهر در چابهار» از این پایگاه خبری می‌ارجل به خود اختصاص دادند.

در بخش گزارش خبری؛ با نظر هئیت داوران رتبه اول را «حسنیه ارباب افضلی» برای اثر «روایتی از یک درآمد غیر قانونی اما رایج» از خبرگزاری پانا، رتبه دوم را «سیده زهرا عباسی» برای اثر «بی شناسنامه‌ها چگونه نان می‌خورند؟ » از «روزنامه همشهری»و رتبه سوم این بخش را «آرشام هنرکار» برای اثر «هدر رفت میلیون‌ها متر مکعب آب در بی‌آب‌ترین استان کشور» از «‌خبرگزاری تسنیم» کسب کردند.

در بخش عکس؛ رتبه اول را «‌علیرضا محمدداد شهرکی» برای ۲ اثر «مراسم عاشورای حسینی در زاهدان» و «تاسوعای حسینی در زاهدان» از پایگاه خبری عصرهامون، رتبه دوم و سوم را «محمدعلی ریگی» برای اثر‌های «اجتماع امت رسول الله (ص)» و «صحنه‌های حماسه عاشورای حسینی در سال ۱۴۰۱زاهدان» از پایگاه خبری «خبرپردازان» از آن خود کردند.

در بخش خبر؛ هئیت داوران کسی را شایسته رتبه اول و دوم ندانست و رتبه سوم این بخش را «محمدفرتوت عنایت» برای اثر «تالاب هامون و جازموریان به بیایان تبدیل شد» از «روزنامه ایران» را کسب کرد.

در بخش تیتر؛ کسی حائز رتبه اول نشد و ه‍ییت داوران رتبه دوم و سوم این بخش را به میلاد میرکمالی برای آثار سرانه «زاهدان رتبه نخست فضای سبز کشور از آخر»، «اینجا خودی‌ها گم می‌شوند/ سردرگمی در خیابان‌های بی‌هویت» از «پایگاه خبری عصرهامون»دادند.

در بخش طـنـز و کـاریـکاتور؛ کسی حائز رتبه اول و دوم نشد و رتبه سوم این بخش نیز به «وحید حاج سعیدی» برای اثر «سرانه نگارش کتاب در کشور» از «پایگاه خبری سیستان و بلوچستان» اختصاص یافت.

در بخش مـصـاحـبـه تـفـصـیلی؛ «مجتبی اسماعیلی» برای اثر «آقای وزیر وقتی می‌گوییم تخت خالی نداریم، بلوا نیست واقعیت است» از «خبرگزاری ایلنا»، «مریم سرگزی» برای اثر «از کار آفرینی برای دانش‌آموزان تا ابداع برد معلم برای فرهنگیان» از «خبرگزاری فارس» و نجمه خسروپرست «برای اثر اقتصاد دریا محور از مهمترین مصداق‌های اقتصاد مقاومتی» از «‌پایگاه خبری عصرهامون» به صورت مشترک مقام سوم این بخش را کسب کردند.

در بخش یـادداشت و سـرمـقـاله؛ هئیت داوران در رتبه‌های اول و دوم کسی را شایسته کسب رتبه ندانست و رتبه سوم این بخش به «محمدفرتوت عنایت» برای اثر«بارش ابر‌های هندی در ایران» از «روزنامه ایران» اختصاص یافت.

در بخش پـوستـر و اینفوگرافیک؛ رتبه اول را «مهرداد پارسافر» برای اثر «تحدید نسل» از پایگاه خبری عصر هامون رتبه دوم را «میلادیزدان پناه»برای اثر «زبان و گویش‌های سیستان و بلوچستان از شمال تا غرب» از «پایگاه خبری خبرهامون» و رتبه سوم این بخش را میلاد اصغری» برای اثر «اصول شاخص مکتب امام خمینی(ره)» از «‌پایگاه خبری عصرهامون» کسب کردند.

در بخش طـراحی و صـفـحه آرایـی؛ به انتخاب هئیت داوران رتبه اول را «‌علیرضا سنچولی» از «‌روزنامه طلوع زاهدان»، رتبه دوم «‌عبدالرسول مزاری» از «‌روزنامه صبح زاهدان و رتبه سوم را «‌عبدالناصر براهویی زاده» از «‌هفته نامه صد گنج» انتخاب شدند.

بخش موشن گرافیک؛ رتبه اول را «‌مهرداد پارسافر برای اثر «‌نقش مقام معظم رهبری در مدیریت بحران ها» از «‌پایگاه خبری عصرهامون»، رتبه دوم و سوم را «‌سید‌امیرحسین عظیمی» برای اثر «‌درجریان بلوچستان: چالش‌های مدیریتی مکران جلوی روی ایران» و اثر «‌درجریان بلوچستان: بندر چابهار» از پایگاه خبری «‌میارجل» کسب کرد.

بخش ویژه جشنواره به انتخاب هئیت داوران جایزه این بخش را آرشام هنرکار برای ۲ اثر به نام های «‌پروژه نخستین ایران به کجا رسید؟ از مخالفت وزیر نیرو تا باور نکردنی خواندن معاون علمی رئیس جمهور» و اثر «‌واکاوی حوادث هوتک‌ها در بلوچستان» از «‌خبرگزاری تسنیم» کسب کرد.

هم چنین در بخش پایانی این جشنواره دو نشریه محلی صد گنج به مدیر مسئولی زهره خجسته و هفته نامه سرزمین نخل و افتاب به مدیر مسئولی ملوک زورقی به دلیل نظم انتشار و ضریب کیفی شایسته تقدیر شناخته شدند.

انتهای خبر/


کد مطلب: 452647

آدرس مطلب: https://www.taftanema.ir/news/452647/

تفتان ما
  https://www.taftanema.ir