به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
تفتان ما؛عباس اشکانی بیان کرد: كشت باقلا در سيستان و بلوچستان عمدتا در مهر و آبان انجام و برداشت آن نيز از اسفند آغاز و تا ارديبهشت ماه ادامه دارد.
وي متوسط برداشت در هر هكتار باقلا برای مصرف تازه خوری در سيستان و بلوچستان را ۷ تن ذكر كرد و گفت: کشت باقلا در الگوی کشت دارای اهمیت زیادی است و در کشاورزی حفاظتی در تناوب باغلات کشت و باعث تقویت زمين و پایداری تولید میگردد.
مدير امور زراعت جهاد كشاورزي سيستان و بلوچستان گفت: كشت باقلا عمدتا در شهرستان هاي جنوبي استان نظير نيكشهر، قصرقند، كنارك، چابهار ،خاش،ایرانشهر، فنوج ،بمپور ،سیب و سوران ،سراوان، مهرستان و لاشار انجام مي شود.
به گزارش ايرنا باقلا حاوي ويتامين هاي آ.ب.ث و املاح مفيدي از جمله آهك، فسفر، آهن و غيره است به همين علت در گروه خوراكي هاي خون ساز قرار دارد و مغز قلم استخوان ها را نيز تقويت مي كند.
انتهای خبر/