به گزارش پایگاه خبری
تفتان ما، مجتبی خاشی بیان کرد: شرایط اقلیمی شهرستان شرایط را برای کشت و برداشت سه نوبت، کشت اول جو یک ماه قبل از کاشت گندم پاییزه، کشت دوم در اوایل زمستان و بهمنظور تأمین علوفه دام هایی است که دیگر قادر به استفاده از مراتع نیستند و کشت سوم پس از برداشت گندم در مناطقی که گندم زود کاشت میشود، فراهم کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی خاش با اشاره به کشت ۴۵۰۰ هکتار جو در منطقه، میزان تولید محصول جو را بیش از ۹۰۰۰ تن برآورد کرد که بخش اعظم این میزان تولید، به مصرف دامهای شهرستان و گاهی شهرستانهای مجاور میرسد.
وی عمده مناطق کشت جو را در بخش های پشت کوه و مرکزی عنوان کرد و افزود: برای اولینبار بیش از ۱۵درصد از مزارع جو شهرستان بهصورت ماشینی کاشت گردید.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش تصریح کرد: ۲۸۰۰ نفر در زمینه کاشت داشت و برداشت جو بهصورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به فعالیت هستند.
انتهای خبر/