۰
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان:

برداشت میوه گرمسیری کُنار در سیستان و بلوچستان آغاز شد

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت میوه گرمسیری کُنار از سطح ۹۸۰ هکتار از باغات جنوب این استان آغاز شد.
برداشت میوه گرمسیری کُنار در سیستان و بلوچستان آغاز شد
به گزارش پایگاه خبری «تفتان ما» به نقل از روابط‌عمومی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، اردشیر شهرکی با بیان اینکه متوسط برداشت کُنار در هر هکتار ۹ تن است، بیان کرد: سوپی، بهزادی، سیبی سیاه‌وسفید و فرزادی از عمده ارقام کشت شده کُنار در سیستان و بلوچستان است.

وی بیان کرد: شهرستان‌های فنوج، سرباز، نیک‌شهر، کنارک، چابهار، قصرقند و دلگان در جنوب سیستان و بلوچستان از عمده مناطق کشت این محصول محسوب می‌شوند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به خواص این میوه گرمسیری گفت: کُنار میوه مغذی و سرشار از ویتامین C با دارابودن مقادیر نسبتاً مناسبی از ویتامین B ،E، کلسیم، فسفر و آهن است.

وی با بیان اینکه برداشت کُنار در سیستان و بلوچستان تا اسفند ادامه دارد، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال ۶ هزار و ۵۰۰ تن از این محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود.

انتهای خبر/
چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۱۰
کد مطلب: 453779
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *