به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهامون» فرشاد گرگیج، فرماندار شهرستان خاش در نشست کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان، اعلام کرد که خبازیهایی که نان بیکیفیت تولید میکنند، سهمیه آرد آنها به طور قطعی کاهش خواهد یافت. وی با تأکید بر اهمیت نظارت مستمر بر عملکرد واحدهای خبازی، افزود: هدف اصلی این است که نان باکیفیت و فراوانی کافی به دست مردم برسد و صفهای طولانی نان کاهش یابد.
گرگیج همچنین اشاره کرد که کاهش مشکلات مردم نیازمند همکاری مسئولین و انجام دقیق وظایف است و تأکید داشت که برگزاری جلسات متعدد نباید جایگزین اقدامات عملی باشد. وی افزود که اخراج اتباع خارجی غیرمجاز از مهمترین مطالبات مردم است که با تحقق آن، بسیاری از مشکلات از جمله صفهای نان و گاز برطرف خواهد شد.
در ادامه نشست، تصمیمات جدیدی در خصوص ساعت کاری خبازیها اتخاذ شد که بهزودی از طریق اداره غله و اتحادیه به خبازان ابلاغ خواهد شد. همچنین مقرر گردید که ۳۰ درصد از خبازیها برای شرایط اضطراری و بحران، به حالت چندگانه (گازی، دیزل، ژنراتور برق و...) درآیند تا خدمات بهتر و مداومتری به مردم ارائه شود.
انتهای خبر /
يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۰۸:۳۴