علیرضا دهمرده در گفتگو با خبرنگار
تفتان ما سطح گلخانههای سیستان و بلوچستان را ۴۹۵ هکتار عنوان کرد و افزود: صرفهجویی در مصرف آب، افزایش بهرهوری، امکان کاشت و برداشت محصول در تمام فصول، امکان پرورش محصولات خارج از فصل و اقلیم، قابلیت مقابله با تهدیدات و خسارات بهخاطر امکان کنترل و اقدامات پیشگیرانه از مزایای کاشت گلخانهای در استان است.
وی ادامه داد: همچنین گوجهفرنگی، خیار، فلفلدلمهای، بادمجان، توتفرنگی، سبزیجات برگی و گل رز عمده محصولات تولیدی گلخانههای سیستان و بلوچستان است که بخش توجهی از این محصولات نظیر گوجه فرهنگی به خارج کشور صادر شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تغییر الگوی کشت از فضای باز به بسته را از مهمترین اولویتهای بخش کشاورزی این استان برشمرد و گفت: کشتهای گلخانهای و توسعه آن باتوجهبه مزیتهایی از جمله افزایش چندبرابری میزان تولید، اشتغال و درآمد فعالان بخش کشاورزی از مهمترین راهکارها و روشهای میانبر برای تحقق جهش تولید و تأمین امنیت غذایی پایدار در استانهای مستعد از جمله سیستان و بلوچستان است.
دهمرده از علاقهمندان به احداث گلخانه خواست؛ سطوح بالاتری را برای احداث گلخانه انتخاب کنند تا ضمن افزایش درآمد، در آینده امکان صادرات محصولات خود را داشته باشند.
وی گفت: برای تأمین اعتبار موردنیاز این طرح تسهیلات ارزانقیمت و کمکهای بلاعوض به روستاییان پرداخت خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد: تولید در گلخانه ۱۰ برابر تولید در فضای باز است از سویی دیگر این نوع کشت ارزشافزوده خوبی به همراه دارد.
وی ادامه داد: به دلیل رویکرد صادرات محور محصولات گلخانهای با رونق این نوع کشت، امکان صادرات محصولات کشاورزی به کشورهای منطقه فراهم شده و سود خوبی عاید گلخانهداران میشود.
انتهای خبر/