به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تفتان ما» به نقل از روابطعمومی اداره کل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان
جلیل شهریاری بیان کرد: این آموزشهای مهارتی در قالب ۱۹۳ دوره آموزشی باهدف ارتقای مهارت، توانمندسازی و اشتغالپذیری ساکنان مناطق کمبرخوردار سیستان و بلوچستان در شهرستانهای زاهدان، زابل، ایرانشهر، سراوان و چابهار ارائه شد.
وی افزود: ۵۷۹ هزار و ۲۴ نفر - ساعت آموزش در این دورهها باتوجهبه نیاز منطقه و قابلیتهای بومی صورت گرفت.
شهریاری با بیان اینکه دورههای ارائه شده در این طرح از تنوع بالایی برخوردار هستند، گفت: آموزشهای مربوط به دوزندگی لباس محلی بلوچی زنانه، مانتو دوز، نازکدوز زنانه، الگوساز و برشکار لباس زنانه، راستهدوز، شهروند الکترونیکی، شیرینیپز، سیاه دوز سیستان، نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم و تولید عرقیات گیاهی در این دورهها بیشتر مورد استقبال قرار گرفت.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: ارائه آموزشهای مهارتی در سکونتگاههای غیررسمی از جمله رویکردهای عدالتمحور این اداره کل در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی و ایجاد زمینه اشتغال برای اقشار کمتر برخوردار است.
شهریاری تصریح کرد: توسعه آموزشهای مهارتی در مناطق حاشیهنشین، فرصت مناسبی برای افزایش بهرهوری، ارتقای سطح معیشت خانوارها و تقویت امید اجتماعی در این مناطق فراهم کرده است.
وی اذعان کرد: تلاش داریم در سال جاری نیز با ارتقای کیفیت و افزایش پوشش دورههای مهارتآموزی، گامهای مؤثرتری در این مسیر برداریم.
انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdcg7u9qwak9uw4.rpra.html
سه شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۳۱