۰
یک معلم برای ۶ پایه ابتدایی

کمبود نیروی آموزشی معضل ادامه‌دار مدارس روستایی

باتوجه‌به کمبود معلم در روستای پدگان گلزار شهرستان خاش دانش‌آموزان ۶ پایه ابتدایی تنها یک معلم دارند.
کمبود نیروی آموزشی معضل ادامه‌دار مدارس روستایی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تفتان ما،  سیستان و بلوچستان باتوجه‌به پهناوری و پراکندگی گسترده‌ای که دارد از لحاظ مراکز آموزشی و نیروی کار در این زمینه مشکلات فراوانی دارد.

این استان بیشترین رشد جمعیت دانش‌آموزی را در کشور داراست و هرسال ۲۵ تا ۳۰ هزار نفر به جمعیت دانش‌آموزی استان افزوده می‌شود که این امر نیاز به نیروی آموزشی لازم دارد و باید ظرفیت پذیرش معلم در این استان افزایش یابد و این مطالبه جدی نظام آموزشی در سیستان و بلوچستان است.
 
کمبود معلم در برخی نقاط استان باعث شده تادانش آموزان با برخی از معضلات دست‌وپنجه نرم کنند، یکی از این مناطق روستای پدگان گلزار شهرستان خاش است که مدرسه ابتدایی این روستا در شش‌پایه تنها با یک معلم اداره می‌شود.
 
تأخیر در آموزش و پایین آمدن سطح کیفیت آموزش دانش‌آموزان از جمله معضلات تک معلمی برای دانش‌آموزان این مدرسه است که گلایه والدین را به همراه دارد.

ریگی از اهالی روستا در گفتگو با خبرنگار ما بیان کرد: روستای پدگان گلزار با داشتن ۵۴ خانوار و حدود ۳۰ دانش‌آموز در پایه ابتدایی و به‌صورت مختلط توسط یک معلم هم‌زمان آموزش داده می‌شوند که قدرت و کیفیت آموزش را برای دانش‌آموزان پایین می‌آورد.
 
این شهروند ادامه داد: باتوجه‌به اینکه پایه ششم ابتدایی یک‌پایه مهم و اثرگذار برای دانش‌آموزان است نیاز به آموزش مجزا و توجه ویژه معلم دارد.
 
رئیس اداره آموزش و پرورش خاش در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه روستای پدگان گلزار دارای ۳۰ دانش‌آموز در شش‌پایه ابتدایی است بیان کرد: در حال حاضر باتوجه‌به کمبود معلم و جلوگیری از ترک تحصیل دانش‌آموزان مجبور به استفاده از یک نیروی آموزشی هستیم.

عبدالوهاب شهنواز خالقدادی با اشاره به اینکه مشکلات دانش‌آموزان واقف هستیم تصریح کرد: اختصاص معلم به مدارس روستایی در جهت ارتقای تحصیلی دانش‌آموزان از وظایف آموزش‌وپرورش است، اضافه‌شدن معلم به مدرسه این روستا را پیگیری تادانش آموزان در آینده از کیفیت مطلوب تحصیلی بهره‌مند شوند.
 
وی در خصوص عدم وجود مدرسه مقطع متوسطه برای دانش‌آموزان روستای پدگان گلزار تصریح کرد: باتوجه‌به اینکه جمعیت متوسطه اندک است، در بخش کارواندر یک مدرسه شبانه‌روزی متوسطه تأسیس و دانش‌آموزان روستا نیز برای ادامه تحصیل در مقطع متوسطه در این مدرسه مشغول هستند.
 
شهنواز ظهار کرد: ایجاد مکان مناسب و شرایط تحصیل مطلوب برای دانش‌آموزان روستاها از اولویت‌ها و برنامه‌های مهم آموزش‌وپرورش در راستای توسعه نظام آموزشی است.

انتهای خبر/
سه شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۰۰
کد مطلب: 452680
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *