عکس ها و گزارش های خبری ارسالی به دبیرخانه جشنواره باید پیرامون عرصه های اقتصاد مقاومتی تعریف شده توسط بسیج سازندگی باشد؛ از جمله: قالیبافی، رسیندگی، گوهرتراشی، صنایع دستی، پرورش شترمرغ، مرغ بومی، اردک، بلدرچین، ماهی و سردآبی و گرمآبی، قارچ، دام سبک و سنگین، گیاهان دارویی ترشی و شوریجات، مربا و شربت ...
یک اقتصاددان معتقد است که دولت باید اهتمام لازم در جهت جذب سرمایه گذار خارجی را داشته باشد تا این امر مبتنی بر انتقال تجربه و تکنولوژی صورت بگیرد لذا ارتباط با بیرون از کشور در دوران پسابرجام باید در جهت تقویت ساختار اقتصادی درونی کشور باشد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: با این شرایطی که دولت در پیش گرفته است، سرنوشت رقت انگیزی را برای اقتصاد ایران پیش بینی می شود چرا که دولت دقیقا کشور را به سمت واردات صد درصدی پیش برده است.
معاون سیاسی استاندار آذربایجان شرقی گفت: ما استانی هستیم که در زمان دولت تدبیر و امید بیش از پنج میلیارد دلار سرمایه خارجی جذب کرده ایم اما آیا در هشت سال گذشته چنین اتفاقی افتاده بود؟ آیا شایسته است آن افراد به مجلس راه یابند؟
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی معتقد است با برداشته شدن تحریم های ظالمانه علیه کشورمان، مشکلات اقتصادی حل نمی شود لذا مسئولان باید در دوران رفع تحریم ها به اقتصاد مقاومتی و تولید ملی پایبند باشند و صادرات محصولات غیر نفتی را افزایش دهند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: این کارخانه با ظرفیت تولید 8 هزار و 400 تن نیترات پتاسیم، زمینه اشتغال 170 نفر را فراهم کرده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تحولات در عرصه های مختلف سیاسی و اقتصادی باعث شده هنوز کشور در مسیر ریل پرشتاب توسعه و انجام سرمایه گذاری های اثر بخش قرار نگیرد.
نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مجلس اجازه نخواهد داد که قبل از اینکه این پیش نیازها به نتیجه رسیده و فراهم شود، ملت ایران را در مقابل عمل انجام شده قرار بدهیم و سرمایههای کشور را به طور صحیح به کار نبریم.
درحالی که نمایندگان مردم در مجلس اولویت مصرف داراییهای آزاد شده را مسئله تولید میدانند و از دولت میخواهند تا به وعدههای قبلی خود عمل کند، هیچ اتفاق تازهای در دوران پسابرجام در شرایط اقتصادی کشور رخ نداده است و مردم همچنان منتظر گشایشهای اقتصادی هستند که دولت وعده حل صدروزه آنها را به مردم داده ...
آمریکاییها بر این تصور هستند که از طریق گروههای تروریستی، با دامنزدن به اختلافات شیعه و سنی، میتوان پس از زدن بازوهای منطقهای ایران، جمهوری اسلامی را از درون بیثبات ساخت و امنیت داخلی آن را با جنگ فرقهای بر هم زد.
حمله وحشیانه زمینی عربستان به یمن که با پشتیبانی آمریکا صورت گرفته، با هزینهها و تلفات بسیاری همراه است و به نمایشگاهی از ضعف نیروهای زمینی سعودی در مرزها و شهرهای یمن بدل شده است.
نمیتوانیم فقط به دستاوردهای کسب شده اکتفا کنیم و تا ابد واردکننده محصولات صنعتی یا تکنولوژی از دیگران باشیم، بدون آنکه خود وارد عرصه تولید و صدور علم و دانش جدید شده باشیم.
کفاشیان از اجرای قانون AFC حرف میزند و در لفافه روی تمام ادعاهای سعودیها صحه میگذارد، به جای اینکه با دفاع جانانه از فوتبال کشور به همه بقبولاند که ایران هیچ مشکلی برای برپایی بازیها ندارد.
آمریکاییها مدتهاست عقیده دارند و این عقیده خود را پنهان هم نکردهاند که هیچ نوعی از فشار خارجی بدون وجود یک شبکه همکار در ایران که فشار را به سازش ترجمه کند و از چرخ زندگی به چرخ سانتریفیوژ پل بزند، کارآمد نیست.