۰

مسکن و شهرسازی زاهدان ‌آینده‌نگری شهری نداشته ‌است

رئیس شورای شهر زاهدان ترافیک بالا در شهر زاهدان را مربوط به طرح تفصیلی ‌که توسط مسکن و شهرسازی تهیه شده ‌‌دانست و گفت: مسکن و شهرسازی زاهدان ‌آینده‌نگری شهری نداشته ‌است.
مسکن و شهرسازی زاهدان ‌آینده‌نگری شهری نداشته ‌است
به گزارش سرویس سيستان و بلوچستان تفتان ما، به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی کلانشهر زاهدان، محمدامیر براهویی در دیدار‌ با رئیس پلیس راهور سیستان و بلوچستان ‌‌از ترافیک به عنوان ‌یکی از معضلات مهم‌ کلانشهرها نام برد و ‌افزود: شهر زاهدان ‌از این قاعده مستثنی نیست.
وی ترافیک بالا در شهر زاهدان را مربوط به طرح تفصیلی و معابر که توسط مسکن و شهرسازی صورت گرفته دانست و اظهار داشت:‌ مسکن و شهرسازی در بحث مسکن خوب عمل نکرده و‌ ‌آینده‌نگری نداشته ‌است.
رئیس شورای شهر زاهدان با بیان اینکه ‌شهرداری و پلیس دو بازوی مهم شهر هستند، ادامه داد: ‌شورا به عنوان سیاستگذار در کنار این دو نهاد قرار می‌گیرد و امیدواریم بحث مدیریت واحد شهری اتفاق بیفتد و با هماهنگی و همکاری یکدیگر مشکلات شهر را حل کنیم.‌
براهویی با اشاره به بودجه‌بندی سال جدید عنوان داشت: شهرداری و پلیس راهور با همکاری یکدیگر معضلات و نیازهای ترافیکی را در شهر زاهدان شناسایی و اولویت‌بندی کنند‌ تا شورا بتواند حد‌الامکان آنها را در بودجه سال آینده پیش‌بینی کند.
‌رئیس پلیس راهور سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار اظهار داشت: هر یک از ما در جایگاه خود مسئولیتی در قبال شهر و مردم داریم و باید تلاش کنیم با همدلی این مشکلات را برطرف کنیم.‌
محمد ملکی با اشاره به مسایل ترافیکی و فرهنگی شهر عنوان داشت: با فرهنگ سازی، نظارت و برخورد با متخلفان ترافیک را مدیریت می‌کنیم  و لازم است شهرداری در بودجه خود نگاهی ویژه به فرهنگ ترافیک داشته باشد.
انتهای پیام/
پنجشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۵۳
کد مطلب: 423376
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *