۰

غذاهایی که با سلامتی ما، دست و پنجه چرب می کنند

بهتر است الگوی غذایی خود را به گونه ای نمو دهیم، که نه تنها به رشد فکری و جسمی خانواده، بلکه به پیشرفت جامعه نیز کمک کنیم...
غذاهایی که با سلامتی ما، دست و پنجه چرب می کنند
به گزارش سرویس اجتماعي  تفتان ما، به نقل از "منبری ها" پریوش اسلام فر- این روزها اگر از آشفتگی های سمعی و بصری تبلیغات گوناگون بر در و دیوار شهر چشم بپوشانیم، بازهم نمی توان ساده از کنار ازدحام فسفودی ها، غذاهای بیرون بر و رستوران ها رد شد!!
مکان های غذاهای آماده ای که این روزها پاتوق بیشتر جوانان، نوجوانان و حتی کودکان شده و متاسفانه حضور مادران امروزی نیز در این پاتوقکده ها پررنگ تر نیز شده است!!!
حال سوالی که ایجاد می شود این است که آیا در شهر کوچکی چون بوشهر، وجود و ظهور روز افزون اینهمه فسفودی و غذای آماده لازم است؟؟ آیا همه این مکان ها که با سلامتی و جان افراد در ارتباط هستند، تاییدیه بهداشتی و مجوز کسب و کار دارند؟؟ و در آخر اینکه مسولانی که چنین مجوزاتی را مرتبا مهر تایید می زنند از ازدیاد فسفودی ها و رستوران ها در سطح شهر آگاه هستند؟؟
درچنین شرایطی که مسولین، مسولیت خود را به درستی انجام نمی دهند، تکلیف خانواده ها چیست؟؟
همانطور که شاهد هستیم غرب زدگی تقریبا در همه امور افراد اطرافمان به وضوح دیده می شود و بدتر از همه اینکه این نفوذ حتی به سفره های ما نیز سرک کشیده...
به طوری که فرهنگ غذاهای آماده، به صورت امری ضروری در زندگی ها نمود پیدا کرده و جای غذاهای سالم و تازه ایرانی، بر سفرهای ما رنگ باخته است!!
کودکان از میزان بهره هوشی بالایی برخودار هستند ولی بر اثر کم توجهی و گاهی بی توجهی بعضی والدین، در رابطه با تغذیه سالم، باعث می شود ذهن و استعدا این کودکان در معرض خطراتی چون افت تحصیلی، پرخاشگری و بیش فعالی را به دنبال داشته باشد!!
با مصرف دایمی غذاهای آماده و فسفودی، نوعی اعتیاد غذایی در افراد بوجود می آید که باعث افزایش استرس و اضطراب در زندگی روزمره می شود!!
اما قضیه به همینجا ختم نمی شود و خانواده هایی هستند که مکررا از غذاهای بیرونی تغذیه می کنند که این کار در کوتاه مدت به افزایش وزن، افسردگی و حتی بدخلقی در خانه و جامعه منجر می شود و اثرات سوء این غذاها دراز مدت و گاهی هم دایمی می شود!
برای جلوگیری از همه این اتفاقات بهترین راه حل این است که، پای دراز شده غذاهای بیرونی را از گلیم سفره هایمان کوتاه و حتی قطع کنیم.
الگوی غذایی خود را به گونه ای نمو دهیم که نه تنها به رشد فکری و جسمی خانواده بلکه به پیشرفت جامعه نیز کمک کنیم...
تغذیه سالم آنقدر امر حیاتی و مهمی است که دین اسلام نیز بر آن تاکید موکد دارد و در سوره عبس آیه 24 چنین می فرماید:
* فَلْینظُرِ الْإِنسَانُ إِلَى طَعَامِه *ِ
یعنی آدمی باید به غذایش، خوراکش و به آنچه می خورد توجه داشته باشد که از هرنظر پاک و تمیز باشد و از نظر بهداشت و سلامتی بایستی دقت کافی مبذول دارد که آنچه می خورد سالم باشد.
  انتهای پیام/
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۲۱
کد مطلب: 429163
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *