به گزارش سرویس اقتصادي
تفتان ما، به نقل از
دیار آفتاب؛کارگران شرکت هپکو اراک بار دیگر در اعتراض به عدم پرداخت حقوق معوقه و عیدی خود تجمع کردند این پایگاه خبری بر اساس رسالت خود در انعکاس و پیگیری رفع مشکلات مردم استان مرکزی بررسی این موضوع را در دستور کار خود قرار داده است.
این سومین بار است که کارگران شرکت هپکو اراک در پی دریافت حقوق خود و در اعتراض به عدم تحقق وعده های مسئولین شرکت و استان تجمع کرده و در راهپیمایی آرام خواستار تدبیر مسئولان برای رفع مشکلاتشان می شوند.
صبح امروز کارگران هپکو با راهپیمایی در مسیر شرکت تا مرکز شهر و تجمع مقابل مصلی بیت المقدس اراک بار دیگر خواسته خود را به مسئولین گوشزد کردند.
برای اولین بار این کارگران به دلیل تاخیر شش ماه حقوقشان روز سه شنبه ۱۱ اسفندماه مقابل ساختمان استانداری مرکزی تجمع کردند و از سوی مسئولان استانی وعده هایی برای رفع مشکلشان داده شد که این قول ها هنوز به صورت کامل عملیاتی نشده است و اعتراضات کارگران را به همراه دارد.
در اعتراض به ۶ ماه حقوق عقب افتاده!
لودر واردات تدبیر،کارگران هپکو را له کرد/سریال دنباله دار تجمعات کارگری مقابل استانداری +تصاویر
محمود نعمتی مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری مرکزی همان روز در گفتگو با خبرنگار دیارآفتاب در خصوص مشکلات شرکت هپکو اراک گفت: با هماهنگی که با مدیران شرکت هپکو صورت گرفته است قرار شده تا پایان روز پنج شنبه ۱۳ اسفند یک ماه از حقوق کارگران این شرکت پرداخت شود.
البته تا هفته بعد از این تجمع بخشی از حقوق یک ماه کارگران به حسابشان واریز شد و این موضوع باعث شد تا کارگران هپکو بار دیگر شنبه ۱۵ اسفندماه دست از کار برداشته و با حضور در محوطه شرکت بار دیگر اعتراض خود را به گوش مسئولان برسانند.
اعتراض مجدد به ۶ ماه حقوق عقب افتاده!
سکوت دوباره دولت پاسخ فریاد کارگران هپکو/کسی گوش شنوایی برای درد کارگر ندارد+تصاویر
انتظار دنباله دار برای دریافت ۶ ماه حقوق عقب افتاده
فریاد بی صدای کارگران و گوش کر دولت تدبیر/وعده هایی که برای کارگران نان نمی شود/کارگران هپکو در انتظار خورشید تابان رییس جمهور+تصاویر
رئیس شورای کارگری شرکت هپکو اراک با اشاره به اینکه تنها راه نجات شرکت هپکو یرداخت علی الحساب سازمان شهرداری های وزارت کشور است افزود: قرار بود که سازمان شهرداری های وزارت کشور مبلغ ۱۵ میلیارد تومان علی الحساب پرداخت کند تا شرکت هپکو خرید های خارجی را انجام دهد که هنوز محقق نشده است.
پس از این تجمع بخشی از معوقات کارگران پرداخت شد اما همچنان تاخیر در پرداخت کامل حقوق کارگران و عیدی آنها با توجه به شرایط تورم و اقتصاد جامعه مشکلات معیشتی کارگران را حل نکرده باقی گذاشت و سبب تجمع آنها از صبح امروز در شرکت و سپس راهپیمایی آنها به سمت مرکز شهر شد.
اعتراض کارگران شرکت هپکو اراک/شنبه 22 اسفند
درحالی که امید صنایع کشور به دوران پسابرجام بود اما سیاست گذاری های غلط و ناکارآمدی برجام در شکوفایی اقتصاد کشور خصوصا در بخش صنعت این روزها سایه سنگین رکود و تعطیلی را بر سر تولید کنندگان این عرصه انداخته است.
استان مرکزی به دلیل استقرار بیش از سه هزار واحد صنعتی بیشتر از استان های دیگر رکود اقتصادی را لمس کرده است به طوری که اثرات رکود و تعطیلی واحد های صنعتی در این استان سبب شده تا هر از چند گاهی شاهد تجمع های کارگری در مقابل استانداری باشیم.
بیش از سه هزار واحد صنعتی استان مرکزی این روزها با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کنند به طوری که هم اکنون در خوشبینانه ترین حالت این واحدها با ۴۰ درصد از ظرفیت خود مشغول تولید هستند.
به گفته کارشناسان، وزارت صنعت معدن و تجارت و ایمیدرو و معدن دولتی، شهرداری ها و و وزارت راه و شهرسازی و نیز بخش خصوصی از طریق خرید محصولات هپکو می توانند به این شرکت کمک کنند.
شرکت تولید تجهیزات سنگین (هپکو) با موقعیتی منحصر به فرد در ایران و خاورمیانه به منظور ایجاد ارزش افزوده برای مشتریان و ذینفعان، ساخت تولید – توزیع و پشتیبانی ماشین آلات راهسازی، معدنی، کشاورزی را با بهره گیری از منابع مدیریتی و انسانی کار آمد و متبحر ، ماشین آلات و تجهیزات مدرن و تکنولوژی به بر عهده دارد و از این طریق نقش مهمی را در اجرای پروژه های زیر بنایی ایفاء می کند .
شرکت هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار در شهر اراک با هدف مونتاژ ماشین آلات راهسازی تاسیس و از سال ۱۳۵۴ با همکاری شرکتهای اینترناش، پوکلین، ساکائی، دایناپاک، و لوکومو از کشورهای آمریکا، فرانسه، ژاپن، سوئد و فنلاند رسماً شروع به فعالیت نمود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، توجه به ساخت ماشین آلات راهسازی و معدنی در دستور کار قرار گرفت و با همکاری شرکت لیبهر آلمان طرح توسعه هپکو با مجموعهای از مدرن ترین ماشین آلات، با ظرفیت تقریبی۳۰۰۰ دستگاه در سال ۱۳۶۳ آغاز گردید.
شرکت هپکو در تولید و تامین ماشین آلات راهسازی، معدنی و کشاورزی از جمله ماشین آلاتی بیل چرخ زنجیری، بیل چرخ لاستیکی، بلدوزر، لودر ، بهکو لودر، مینی لودر، غلطک، گریدر، شاول، دامپتراک، لوله گذار، کمباین، تراکتور فعالیت دارد.
انتهای پیام/