به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «
تفتان ما» به نقل از روابطعمومی جهاد کشاورزی شهرستان
تفتان فضل اله کردی، بیان کرد: کشت جو در آبانماه انجام شده و برداشت آن از اول اردیبهشت آغاز شده است که تا ۱۵ خرداد ادامه خواهد داشت.
وی سطح زیر کشت این محصول را ۳۶۰۰ هکتار عنوان کرد و افزود: باتوجهبه میانگین عملکرد ۳ تن در هکتار، پیشبینی میشود ۱۰۸۰۰ تن جو در شهرستان
تفتان برداشت شود.
کردی خاطرنشان کرد: برداشت این محصول به دو صورت دستی و مکانیزه (کمباین) انجام میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان
تفتان همچنین مقاومت جو به شوری خاک و کمآبی، سازگاری با اقلیم منطقه و نقش آن در اصلاح خاک را از مزایای کشت این گیاه برشمرد.
وی با اشاره به مشکلات تولید جو، افزود: خشکسالیهای اخیر و کاهش منابع آبی را از مهمترین چالشهای پیشروی کشاورزان دانست.
کردی گفت: در شهرستان
تفتان به دلیل جمعیت بالای دام، جو نقش حیاتی در تأمین خوراک دام و تولید فرآوردههای دامی ایفا میکند.
انتهای خبر/
شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۲۴