به گزارش سرویس سياسي
تفتان ما، آخرین هفته از اسفند ماه سال 91 بود که سخنگوی دفتر سیاسی اعتدال و توسعه از قطعیشدن حضور روحانی در صحنه انتخابات خبرداد که این بار با بازتابهای گسترده بینالمللی نیز همراه شد.
در ادامه اعضای شاخص اعتدال و توسعه کلیدیترین مسئولیتها در ستاد روحانی را از آن خود کردند که از جمله آنها می توان به محمد رضا نعمتزاده رئیس ستاد، اکبر ترکان قائممقام ستاد و محمدباقر نوبخت سخنگوی ستاد حسن روحانی اشاره کرد.
با پیروزی حسن روحانی در انتخابات، اعضای حزب اعتدال و توسعه معتقد بودند که پس از 14 سال، مزد مشی اعتدالی خود را گرفته و این حزب به کمک رهبری خود توانست بر مشکلات فراوان فائق آید و خود را از گردنههای دشوار فضای سیاسی ایران در سالهای اخیر به سلامت عبور دهد.
حالا در شرایطی که حسن روحانی بر جایگاه ریاست جمهوری تکیه کرده، حزب اعتدال و توسعه نیز به عنوان یکی از احزاب مهم و نامدار در کشور نام خود را مطرح می کند، اما نزدیک بودن این حزب به دولت و تاکید قانون بر عدم فعالیت حزبی دستگاه مجریه، شائبه هایی در خصوص نحوه تعامل حسن روحانی و یارانش با حزب اعتدال و توسعه به وجود آورد. شائبه هایی که این روزها برخی اخبار از صحت آن و بهره گیری از اموال و اماکن دولتی در جهت پیشبرد اهداف حزب اعتدال و توسعه خبر می دهد.
سازمان دولتی یا پایلوت حزب نزدیک به دولت؟
در تعریف فعالیت های سازمان نقشه برداری اینگونه آمده که این سازمان به لحاظ حقوقی دارای شخصیت مستقل و وابسته به سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور است؛ سازمان مدیریت و برنامه ریزی هم این روزها با مدیریت نوبخت، سخنگوی دولت و رئیس حزب اعتدال و توسعه به کار خود ادامه می دهد و تلاقی جایگاه های دولتی نوبخت با سمت حزبی وی موجب شده تا سازمان نقشه برداری به عنوان پایلوتی برای فعالیت های حزبی آقای سخنگو مورد استفاده قرار گیرد.
در همین خصوص خبر می رسد کار تا جایی پیش رفته که سازمان نقشه برداری به مکانی امن برای نزدیکان آقای نوبخت و از همه مهمتر اعضای سازمان جوانان حزب اعتدال و توسعه که هیچ یک حتی کارمند قراردادی دولت هم نبوده اند به سازمان نقشه برداری تبدیل شده و پست های اصلی سازمان را اشغال کرده اند تا تجربه اجرایی پیدا کرده و برای مناصب بعدی آماده شوند.
طبق شنیده ها این افراد تازه وارد به سازمان نقشه برداری با توجه به حمایت شدید از سوی مافوق خود فضای نامناسبی را بر سازمان حاکم کرده اند. برای گواه این ادعا نیز می توان به نداشتن حق اظهار نظر پرسنل و حتی رئیس سازمان، توبیخ کارکنانی که نامه اعتراضی به نوبخت نوشتند، عزل مدیران با سابقه و رفتن متخصصین از این سازمان اشاره کرد. همین موضوعات سبب شده تا سازمان نقشه برداری که متولی اطلاعات مکانی و نقشه است، این سال ها یه مقری برای حزب اعتدال و توسعه و ستاد انتخاباتی دولتی ها تبدیل شود.
در این خصوص دانا طی روزهای آینده اخبار و مستندات بیشتری مبنی بر حضور افراد مختلف و چهره های نزدیک به دولت و نوبخت در سازمان نقشه برداری و همچنین فعالیت های حزبی اعتدال و توسعه در این ارگان دولتی منتشر خواهد کرد.
تصاویر زیر نمونه ای از سو استفاده از اموال دولتی سازمان نقشه برداری برای فعالیت های حزبی اعتدال و توسعه به گواه سایت و کانال تلگرامی این حزب است. قابل ذکر است ده ها مورد در خصوص استفاده از مصرف اموال دولتی برای اهداف شخصی نیز وجود دارد که طی روزهای آینده از آنها پرده برداری خواهد شد.
در تصاویر فوق به وضوح مشخص است که جلسات حزب اعتدال و توسعه در سازمان نقشه برداری برگزار می شود و این سازمان به ستاد انتخاباتی حزب نوبخت تبدیل شده است. تصاویر برگرفته از کانال تلگرامی حزب اعتدال و توسعه است.
راه دانا
از راست: صحرانورد مدیرکل حوزه ریاست سازمان نقشه برداری و عضو حزب اعتدال و توسعه (مسئول پشتیبانی استان تهران حزب اعتدال و توسعه)- مسعود شفیعی؛ قائم مقام سازمان و معاون مالی اداری و پشتیبانی و عضو شورای مرکزی حزب و رئیس سازمان جوانان حزب اعتدال و توسعه.
مسعود شفیعی، صحرانورد، رضوی و ... از اعضای حزب اعتدال و توسعه
انتهای پیام/