به گزارش سرویس سياسي
تفتان ما،درست چند ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری، «مرکز ارتباطات دولت و روحانیت» به فکر نمایش «دستاوردهای دولت تدبیر و امید در حوزه فناوریهای زیربنایی و استراتژیک» افتاده و گروهی از اساتید حوزه علمیه قم را به همین منظور به «منطقه ویژه پارس جنوبی(عسلویه)» اعزام کرده است.
چندان عجیب نیست که این سفر، یک «سفر انتخاباتی» تلقی شود و عده ای بدان ایراد کنند؛ حضور چهره های شاخص حامی دولت چون «م.ت.ف»، «ک.ق»، «م.ع.ا»، «ص.ق»، «م.پ»، «ح.ش»، «م.ص.ک»، «ض.م»، «م.ا»، «ج.ر» و... در این تصویر که بعضاً سابقه تاریکی نیز در فتنه و حمایت از آشوب های سال 88 داشته اند، بهترین مستمک برای تلقی خواهد بود.
البته دقت در مشی دولت یازدهم پیرامون تعامل و ارتباط با حوزه و حوزویان چیزی فراتر این روش را نشان نمی دهد. به عنوان مثال می توان به حضور پررنگ همین طیف در دیدارهای رمضانی رئیس جمهور با علما و روحانیون طی 3 سال گذشته و همچنین برنامه دیدارهای رئیس جمهور در سفرهای وی و نمایندگان به شهر مقدس قم اشاره کرد.
یادآور می شود که در ضیافت رمضانی سال 93 رئیس جمهور، علاوه بر حضرات آقایان «مقتدایی» به عنوان عضو شورایعالی حوزه و «تقوی» به عنوان رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، آقای «داود فیرحی» عضو ارشد مجمع مدرسین و محققین قم که در زمره حامیان فتنه دسته بندی می شود، سخنرانی کرده است.
در سال 94 نیز آقایان «احمد مبلغی»، «سعید جوادی»، «سیدمهدی طباطبایی» و «مسعود ادیب» به عنوان نماینده علما و روحانیون کشور در ضیافت رمضانی رئیس جمهور به اظهارنظر و بیان دیدگاههای خویش پرداختند که باز هم نماینده مجمع مدرسین و محققین قم در بین آنها بوده است.
این روند در سال جاری نیز ادامه داشته و آقایان «طه هاشمی»، «سیدمهدی طباطبایی»، «مهدی هادوی تهران»، «محمدعلی خسروی» و «محمد سروش محلاتی» به عنوان نمایندگان علما و روحانیون کشور در حضور رئیس جمهور سخنرانی کرده اند.
حضور دائمی نمایندگان مجمع مدرسین و محققین قم و یا مجمع روحانیون مبارز در کنار برخی روحانیون شاخص حامی دولت به عنوان سخنران این مراسم خود بیانگر نوع نگاه دولت به حوزه و حوزیان می باشد.
یادآوری برنامه های سفر رئیس جمهور به قم و دیدار وی با همین طیف، به خصوص اعضای مجمع مدرسین و محققین نیز قابل توجه خواهد بود.
انتهای پیام/فارس