الله بخش كرد در گفت و گو با خبرنگار
تفتان ما، با بيان اينكه بايد تعامل همه جانبه ميان مرکز بهداشت و اداره آموزش پرورش در اجراي موفق برنامه های مدارس انجام شود، اظهار كرد: محور توسعه پايدار در هر کشور نيروي کار با مهارت و داراي آگاهي وبينش است.
وي بيان كرد: نيروي انساني از میان دانش آموزان که بايد در بستر مناسب و دارای امنیت جسمی وروانی با مشارکت تمامی نهادهای اجتماعی پرورش یابند برگزیده می شوند.
كرد گفت: کمبود ویتامین D یکی از مشکلات بهداشتی و تغذیه ای در کشور و به تبع آن در شهرستان خاش محسوب می شود و این مسئله نیازمند مداخله فوری از جانب نهادهای مربوطه است.
وي خاطرنشان كرد: با توجه به گزارش بررسی ریزمغذی ها در سال 1391 مشخص شد، شیوع کمبود ویتامین "د" در تمامی گروههای سنی و جنسی درکل کشور و در درجات مختلف وجود دارد وبه همین منظور دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری ادارات مربوطه اقدام به تدوین دستور العمل مکمل یاری با ویتامین D در تمامی گروههای سنی كرد که مطابق دستورالعمل اجرایی آن کلیه دختران دانش آموز دبیرستانی متوسطه دوره اول و دوم که تحت پوشش برنامه آموزش تغذیه و آهن یاری هفتگی هستند تحت پوشش برنامه مکمل یاری با مگادوز ویتامین"د" قرار گیرند.
معاون مرکز بهداشت شهرستان خاش تصريح كرد: عوارض ناشی از کمبود ویتامین D نرمی و پوکی استخوان، افسردگی و افزایش احتمال بروز سرطانها است كه دانش آموزان حداقل دو بار در هفته به مدت 10 دقیقه به صورت مستقیم از نور آفتاب استفاده كنند.
وي اذعان كرد: مکمل ویتامین" د" به صورت ماهیانه به مدت 9 ماه متوالی به دانش آموزان داده خواهد شد.
معاون مرکز بهداشت شهرستان خاش اظهار كرد: کمبود ویتامین D، ریسک برخی بیماری ها از جمله دیابت و قلبی، عروقی را افزایش می دهد و شيوع كمبود ويتامين D در ايران بسيار نگران كننده است.
انتهای پیام/