به گزارش سرویس اجتماعي
تفتان ما،محمدحسین درویش رئیس اداره ملزومات و تجهیزات پزشکی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص وجود تجهیزات پزشکی قاچاق در بیمارستانهای خصوصی و دولتی اظهار داشت: از آنجا که اسناد بیمارستانهای دولتی توسط مراکز ذیصلاح بررسی میشود، این بیمارستانها باید تجهیزات مورد نیاز خود را از شرکتهای مجاز نمایندگی که از طریق اداره کل تجهیزات پزشکی مجوز گرفتهاند تهیه کنند.
وی تصریح کرد: با توجه به قوانین ذکرشده، آمار تجهیزات پزشکی قاچاق در بیمارستانهای دولتی به صفر تا یک درصد میرسد.
وی بیان داشت: طبق دستورالعملی که به بیمارستانهای خصوصی داده شده است، این بیمارستانها نیز به همین صورت اقدام و خرید تجهیزات از شرکتهایی که مجوزهای لازم را دریافت کردهاند، کند، اما به دلیل اینکه اسناد این بیمارستانها مورد بررسی قرار نمیگیرد، متأسفانه در برخی از این مراکز شاهد واردات تجهیزات پزشکی قاچاق هستیم.
درویش گفت: در بازرسیهای انجام شده از بیمارستانهای خصوصی این موضوعات مورد توجه واقع میشود و اسناد خرید تجهیزات مورد بازرسی قرار میگیرد و اگر تخلفی در این زمینه صورت گرفته باشد، با بیمارستان خاطی برخورد خواهد شد.
وی با بیان اینکه میزان قاچاق تجهیزات پزشکی در بیمارستانهای خصوصی به 10 درصد میرسد، گفت: این آمار نیز مربوط به خرید تجهیزات دسته دوم است که قاچاق محسوب میشود.
رئیس اداره ملزومات و تجهیزات پزشکی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان گفت: قوانین و دستورالعملهای لازم به تمام بیمارستانها ابلاغ شده است که در ظاهر همه این موضوع را قبول میکنند، اما برخی از بیمارستانها نیز به دلیل کمبود درآمد و منابع مالی به این قوانین اعتراض دارند.
انتهای پیام/