۰
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان:

۲۸ نفر در سوانح رانندگی سیستان‌وبلوچستان جان باختند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان از کاهش ۴۵ درصدی تلفات جاده‌ای در نوروز امسال خبر داد و گفت: از ابتدای سفرهای نوروزی تا هشتم فروردین، ۲۸ نفر در حوادث رانندگی برون‌شهری استان جان خود را ازدست‌داده‌اند.
۲۸ نفر در سوانح رانندگی سیستان‌وبلوچستان جان باختند
 
 
 
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «تفتان ما» به نقل از روابط‌عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، عطاءالله اکبری بیان کرد: پویش نه به‌تصادف در کنار بهبود زیرساخت‌ها و افزایش طول بزرگراه‌ها، استان پهناور سیستان و بلوچستان را یک گام دیگر به کاهش تعداد متوفیان در حوادث جاده‌ای نزدیک‌تر کرده است.
 
 
 وی با اشاره به کاهش ۴۵ درصدی تلفات جاده‌ای نسبت به سال گذشته در سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: این در حالی است که تردد در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۷ درصد رشد داشته؛ اما همچنان تلاش می‌شود این عدد به صفر نزدیک شود.
 
 معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان افزود: کاهش هیجانات رانندگی یکی از موضوعات مهم اجتماعی است که باید توسط متولیان امر فرهنگی و اجتماعی استان آموزش داده شود.
 
 وی ادامه داد: یکی دیگر از آسیب‌های حوادث رانندگی نقص‌عضو بسیاری از مصدومان حادثه است؛ به‌طوری‌که سالانه بیش از ۳۰ هزار نفر معلول در کشور به آمار جامعه معلول افزوده می‌شود.
 
 اکبری با بیان اینکه پیش از آغاز سفرهای نوروزی به طور پیوسته و با حضور استاندار ضمن بازدید از ایستگاه‌های خدمات‌رسان و بررسی اقدامات انجام شده توسط دستگاه‌های متولی، امسال هم میزبان گردشگران زیادی در استان بوده‌ایم، گفت: نیاز است با توسعه فضاهای گردشگری و ایجاد امکانات تفریحی مورد نیاز، قابلیت‌های استان را هر چه بیشتر نشان دهیم.
 
انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdcjxmeviuqeahz.fsfu.html
 
 
دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۲۸
کد مطلب: 454757
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *