به گزارش پایگاه خبری
تفتان ما، مجتبی خاشی بیان کرد: کشت این محصول در نقاط دیگر استان و کشور در دو فصل انجام میشود، درحالیکه شرایط آبوهوایی شهرستان خاش باعث شده کشت و برداشت این محصول در سه فصل صورت بپذیرد.
مدیر جهاد کشاورزی خاش اظهار کرد: کشت اول جو یک ماه قبل از کشت گندم انجام می شود و کشت دوم در اوایل زمستان و صرفاً در راستای تأمین علوفه دام هایی است که دیگر قادر به استفاده از مراتع نیستند و کشت سوم پیاز برداشت گندم در سال بعد انجام میگردد.
به گفته خاشی تنوع کشت این نوع محصول بیشتر در بخش های پشت کوه و مرکزی است و بیش از ۲۷۰۰ نیرو در کار داشت، کاشت و برداشت این محصول در سه فصل متناوب فعالیت دارند.
انتهای خبر/