به گزارش پایگاه خبری
تفتان ما، آرمان شهنوازی بیان کرد: بر اساس سیاستهای ابلاغی از سازمان شیلات ایران مبنی بر توسعه و گسترش فرهنگ مصرف آبزیان در کشور، افزایش سرانه مصرف آبزیان و همچنین با مساعدت اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان (آبهای داخلی)، نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای محلی با ماهی، طی روز گذشته، چهارشنبه، در این شهرستان برگزار شد.
رئیس اداره شیلات خاش ادامه داد: در این راستا، با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره)، در خلال برگزاری جشنواره، اطعام دانشآموزان ایتام تحت پوشش این نهاد نیز با انواع غذاهای طبخ شده با استفاده از ماهیان پرورشی موجود در شهرستان و همچنین ماهیان دریایی، انجام شده تا این جشنواره علاوه بر فرهنگسازی، جنبه معنوی هم داشته باشد.
شایانذکر است در این جشنواره، ۲۸ نفر شرکت کردند و طی آن، انواع غذاهای مختلف همچون قلیهماهی، کتلت ماهی، سبزیپلو با ماهی، ماهی شکمپُر، پیراشکی ماهی، هواری ماهی، ماهی سوخاری را پخت کردند و پس از داوری این جشنواره، از نفرات اول تا سوم برگزیده، با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.
انتهای خبر/