به گزارش پایگاه خبری
تفتان ما، در این نشست علیرضا قاسمی تأکید کرد: اجرای پروژه خط انتقال آب از کارواندر به خاش در اولویت بوده و در آینده نیز مباحث جمعآوری و ساماندهی و شیرینسازی آبهای موجود در کنار پیگیری برای اصلاح شبکه فرسوده آب شهری و نیز شناسایی و مقابله با انشعابات غیرمجاز و تبدیل به مجاز این انشعابات موردتوجه قرار دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: از تعهدات پیمانکار پروژه خط انتقال آب کارواندر به خاش خریداری و تأمین ۵۷ کیلومتر لوله و لولهگذاری ۲۰ کیلومتر در این مسیر بوده که امیدواریم پیمانکار بتواند به تعهدات خود عمل کند.
قاسمی افزود: برای مقابله با تنش آبی خاش در کوتاهمدت تدابیر لازم اتخاذ شده و امیدواریم در آینده نزدیک مشکل تأمین آب افزون بر ۲۰ روستا و شهر اسماعیلآباد را رفع و شبکه آبرسانی شهر خاش را به پایداری برسانیم.
وی اظهار کرد: شناسایی و جمعآوری انشعابات غیرمجاز آب، ایجاد حوضچهها در بالادست طرح انتقال آب شهر اسماعیلآباد و برخی برنامههای کوتاهمدت به کاهش مشکلات حوزه تنش آبی خاش کمک میکند.
صاحب گل صالحی فرماندار خاش نیز در ادامه گفت: جمعآوری و ساماندهی و شیرینسازی آبهای موجود در کنار اصلاح شبکه فرسوده آبرسانی شهر خاش و سرعتبخشیدن به اجرای پروژه خط انتقال آب کارواندر به خاش مهمترین تقاضای مردم منطقه از مسئولان است.
سعید ریگی مدیر آب و فاضلاب خاش نیز با ارائه گزارشی از وضعیت آبرسانی به شهروندان خاش و اتخاذ تدابیر لازم جهت مقابله با تنش آبی خاش طی سال گذشته و امسال گفت: از محل اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری و با حمایتهای فرماندار شهرستان افزون بر ۲۵ میلیارد ریال برای تأمین آب شرب موردنیاز مردم و از جمله ساخت مخازن ذخیره آب، خریداری لوله، حفاری چاههای آب در نقاط مختلف روستایی خاش هزینه شده است.
انتهای خبر/