علیرضا شهنوازان در خصوص تحقق شعار سال ۱۴۰۳ در گفتگو با خبرنگار
تفتان ما، بیان کرد: در هر زمینهای چه اقتصادی، فرهنگی، سیاسی اگر ازایدههای فعالان و متخصصین آن حوزه استفاده نگردد قطعاً یا آن پروژه به شکست منجر خواهد شد که ان هم باعث ناامیدی نخبگان است مهمترین دلیل استقبال نشدن از کارافرینان نبود اعتماد به کسب و کارهای پرریسکی مانند شرکتهای دانشبنیان است در صورتی که راه شکوفایی اقتصادی و پیشرفت در ان پذیرفتن ریسک در کنار باور به یکدیگر و البته علم واگاهی نخبگان است که متأسفانه فعالان اقتصادی هدفهای سرمایهگذاری سنتی را به پذیرفتن ریسک ترجیح میدهند.
فرماندار
تفتان در رابطه با موانع تحقق شعار سال عنوان کرد: یکی از موانع جهش تولید عدم تخصیص تسهیلات است در استان ما با توجه به کمبود این تسهیلات والبته استفاده نشدن از ظرفیت دانشاموختههای جوان است چرا که اولین مشارکتکنندگان در جهش تولید جوانان و تحصیلکردهها هستند و در وهله اول باید به این فکر کرد که چگونه نیروی جوان را به صحنه تولید دعوت کرد.
وی افزود: شرکتهای دانشبنیان حاصل گره خوردن علم بهروز دنیا با کار و پیوند علم با صنعت و عمل است در نتیجه محصولات و تولیدات شرکتهای دانشبنیان با ارز اوری بیشتر در سطح اول صادرات کشورهای درحال توسعه قرار میگیرد چرا که پیشرفت این کشورها به شکل مستقیم به پیشرفت و توانمندی اینگونه شرکتها وابسته است.
شهنوازان درباره رشد اقتصادی استان خاطرنشان کرد: با توجه به تقریباً صنعتی شدن استان و خصوصاً شهرستان
تفتان از سرمایهگذاران حمایت و در قبال آن برای مردم بومی اشتغالزایی گردد تا شاهد رشد، پیشرفت و ترقی استان و شهرستان
تفتان باشیم و با روی کار آوردن نیروی جوان واستفاده از ظرفیت دانش آموختههای بومی استان و شهرستان شعار سال را محقق کرد.
وی در پاسخ به چگونگی مشارکت مردم در جهش تولید عنوان کرد: این موضوع نیاز به ریشهیابی، فرهنگسازی با توجه به پیشرفت تکنولوژی در هر زمینه هستیم وباید از دیدگاههای نخبگان استفاده کرد پیوند صنعت و علم در استان بدون اعتماد به نیروی جوان و تحصیل کردهی استان محقق نخواهد شد.
فرماندار
تفتان درباره ارتباطات خارجی استان اذعان کرد: با توجه به صنعتی شدن استان، مرزهای زمینی، مرزهای دریایی و با پیشرفت منطقه ازاد جنوب استان و تلاش برای رونق بخشیدن به بازارچههای مرزی میتوان شکل ان را در سال جدید مثبت تلقی کرد.
انتهای خبر/