جواد جمشید زهی در خصوص انتخاب شعار سال ۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم در پاسخ به سؤال چرا خیلی از فعالان اقتصادی از افراد یا گروههای صاحب ایده و فکر که توانمندی آنها در تولید کالای دانشبنیان به اثبات رسیده است چندان استقبال نمیکنند در گفتگو با خبرنگار
تفتان ما، بیان کرد: ریشهیابی نشده است فرهنگ آن در کشورمان هنوز بهصورت رسمی ساخته نشده و فقط در حد شعار بوده است. چقدر خانوادهها و نهادهای ما بر روی آموزش نخبگانمان سرمایهگذاری کردند؛ اما در عمل این سرمایهگذاری نتیجهای برای کشور در بر نداشت و بخش بزرگی از آنها کشور را ترک کردهاند و حالا افتخارمان این است که نخبگان ما در کشورهای دیگری موفق شدهاند.
این کارشناس سیاسی افزود: این افتخار ندارد که ما این همه منابع مالی خود را صرف کنیم؛ ولی هیچ فایدهای برای کشور نداشته باشد و منافع نخبگان ما را سایر کشورها ببرند و نتیجه آن فرار مغزها میشود.
وی اظهار کرد: تحریمها و مهمتر خود تحریمی خودمان میشود از موانع یادکرد و بیثباتی و غیرقابلپیشبینی بودن تغییرات
قیمتها دشواری تأمین مالی و نواقص قانونی نیاز مهمترین مشکلاتی هستند که بهعنوان موانع مشارکت مردم در تولید و پیشرفت اقتصادی کشور وجود دارند.
جمشید زهی با اشاره به نقش تولیدات دانشبنیان در توسعه و تقویت صادرات کالا عنوان کرد به هر چیزی بها بدهیم ارزش آن حفظ شود قطعاً نقشآفرینی میکند.
وی در ادامه افزود: دانشگاه بخصوص دانشگاههای همچون صنعت و معدن خیلی در پیوند اتاق بازرگانی میتوان با برنامههای مدون فرهنگسازی کنیم، از دیدگاه بنده فرهنگسازی و ریشهیابی مشکلات، معضلات و حل آن بسیاری از مشکلات را حل میکند.
جمشید زهی بیان کرد: باتوجهبه ۱۱ درصد از مساحت کشور که استان سیستان و بلوچستان تعلق دارد در چهارفصل از نظر کشاورزی ما مرکبات داریم زمینهای حاصلخیز داریم و مهمتر بهتازگی داریم صنعتی میشویم و قطار ارتباطی بین کشورهای همسایه در مبادلات مرزی بهترین نقشه و شکل را میتوانیم در سال ۱۴۰۳ ترسیم کنیم.
انتهای خبر/