۰
مام جمعه اهل سنت مسجد امام حسن مجتبی خاش:

اتحاد و همدلی رمز پیشرفت و امنیت پایدار است

اتحاد و همدلی رمز پیشرفت و امنیت پایدار در کشور است. است
اتحاد و همدلی رمز پیشرفت و امنیت پایدار است
مولوی عبدالواحد یادگاری، امام‌جمعه مسجد امام حسن مجتبی علیه‌السلام خاش، در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی تفتان ما،بیان کرد.

مولوی یادگاری با اشاره به اهانت اخیر یکی از مجریان تلویزیونی به اقلیت‌های دینی، این اقدام را محکوم کرد و آن را نه‌تنها غیرقابل‌قبول، بلکه برهم‌زننده انسجام و وحدت اجتماعی دانست و گفت: "در یک جامعه اسلامی و متعهد به اصول انسانی، باید در کنار یکدیگر با احترام به اعتقادات یکدیگر زندگی کنیم و از هرگونه تفرقه‌افکنی پرهیز کنیم

وی تصریح کرد: اهانت به اقلیت‌های دینی نه‌تنها به اعتبار آن فرد یا گروه آسیب می‌زند، بلکه به همبستگی و وحدت اجتماعی نیز لطمه می‌زند. امام‌جمعه اهل‌تسنن مسجد امام حسن مجتبی خاش در ادامه افزود: ما باید در چنین مواقعی از وحدتمان دفاع کنیم و از رسانه‌ها و مسئولین بخواهیم که در جهت حفظ این وحدت گام بردارند.

مولوی یادگاری سپس به نقش رسانه‌ها در ایجاد همبستگی اجتماعی و فرهنگی اشاره و بیان کرد: رسانه‌ها باید در راستای تقویت وحدت اسلامی و ترویج احترام متقابل فعالیت کنند. وی با بیان اینکه رسانه‌ها باید از پخش مطالبی که موجب تفرقه می‌شود خودداری کنند، افزود: "هر گونه بی‌احترامی به اقوام و مذاهب باید به‌شدت محکوم شود و رسانه‌ها باید در این راستا مسئولیت خود را ایفا کنند."
این عالم اهل‌تسنن با تأکید بر اهمیت برخورد قاطع با چنین اهانت‌هایی، از مسئولین صداوسیما خواست تا در انتخاب مجریان و محتوای برنامه‌ها دقت بیشتری داشته باشند و با جدیت از تفرقه‌افکنی جلوگیری کنند. وی همچنین از رئیس صداوسیما بابت واکنش سریع و برخورد قاطع تشکر کرد و آن را نشانه‌ای از تعهد به اصول انسانی و اخلاقی دانست.

مولوی عبدالواحد یادگاری گفت: رئیس صداوسیما نشان داد که احترام به همه مذاهب برای رسانه ملی اهمیت دارد و به‌محض اینکه چنین مسئله‌ای پیش آمد، بدون تردید و با جدیت واکنش نشان داد." این واکنش سریع به طور گسترده مورد توجه قرار گرفت و بسیاری از مردم و شخصیت‌های مختلف از این اقدام ستایش کردند.

امام‌جمعه خاش سپس در ادامه به اهمیت آموزش و ترویج فرهنگ هم‌زیستی مسالمت‌آمیز پرداخت و تأکید کرد که رسانه‌ها نقش بزرگی در این فرایند دارند. مذاهب مختلف باید در کنار یکدیگر زندگی کنند و رسانه‌ها باید در این راستا با همکاری و همدلی بیشتری به ارتقای فرهنگ صلح و احترام کمک کنند."

وی افزود: "اگر رسانه‌ها با مسئولیت‌پذیری بیشتر به وظایف خود عمل کنند، می‌توانیم شاهد جامعه‌ای باشیم که در آن همبستگی و احترام به حقوق دیگران در اولویت است
این عالم اهل‌تسنن به‌ضرورت فعالیت‌های رسانه‌ای اشاره کرد و خواستار آن شد که نهادهای مسئول از رسانه‌ها بخواهند که در تولید و پخش محتوا، حساسیت بیشتری نسبت به تفاوت‌های مذهبی و قومی داشته باشند.

رسانه‌ها باید همواره مسئولیت اجتماعی خود را در قبال ترویج فرهنگ صلح و احترام به حقوق انسان‌ها به‌خوبی ایفا کنند و از انتشار هرگونه محتوایی که ممکن است موجب تفرقه شود، جلوگیری کنند. حساس باشیم و از رسانه‌ها و مسئولین بخواهیم که همواره در جهت ترویج همبستگی و احترام به حقوق دیگران تلاش کنند. "ما نیاز داریم که در کنار هم زندگی کنیم و احترام به حقوق یکدیگر را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم.


انتهای خبر/
پنجشنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۵۸
کد مطلب: 454872
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *