۰

بهره‌مندی 30 میلیون نفر در جهان از خدمات داوطلبانه/ فعالیت 730 هزار داوطلب در 3 سال گذشته

رئیس جمعیت هلال‌احمر، با اشاره به اینکه طی 3 سال گذشته 730 هزار داوطلب به 14 میلیون نفر در سراسر کشور خدمات داوطلبانه ارائه کرده‌اند،‌ گفت: 1550 سلامت‌یار جهت ارائه خدمت به بیماران آموزش‌های اولیه را گذرانده‌اند.
به گزارش سرویس بهداشت و سلامت تفتان ما، سید امیرمحسن ضیایی در مراسم افتتاح رسمی طرح سلامت‌یار که همزمان با گرامیداشت هفته هلال احمر در بیمارستان رسول اکرم برگزار شد، اظهار داشت:‌ این طرح همزمان با این طرح همزمان با سال سوم طرح تحول سلامت که دستاوردهای زیادی را به همراه داشته است، فعالیت خود را آغاز کرد.
وی با بیان اینکه سلامت یک سرمایه است و توجه همه بخش‌ها به آن ضرورت دارد، گفت: یکی از دستاوردهای این موضوع طرح تحول سلامت بوده که در کنار آن آموزش‌ها برای افزایش کیفیت و رساندن خدمت بهتر به بیماران باید تقویت شود تا طرح سلامت‌یار در این زمینه مؤثر واقع خواهد شد.
رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اینکه سلامت‌یار یک خدمت داوطلبانه است، عنوان کرد: در جوامع امروزی خدمات داوطلبانه از ارزش مادی و معنوی و سرمایه اجتماعی برخوردار است و در سال 2013 بر اساس گزارشی از فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ 30 میلیون نفر در سال 2009 در سراسر دنیا از خدمات داوطلبانه به ارزش 6 میلیارد دلار بهره‌مند شدند.
ضیایی با اشاره به اینکه هلال‌احمر ایران بزرگ‌ترین سازمان مردم‌نهاد و داوطلبانه است، اظهار داشت:‌طی 3 سال گذشته 14 میلیون نفر در کشور از خدمات داوطلبانه به ارزش 390 میلیارد تومان بهره‌مند شدند.
وی ادامه داد: طی این مدت 730 هزار داوطلب جهت ارائه خ دمات انسان‌دوستانه به مردم فعالیت داشته و باید بسترهای زیادی جهت تحقق این خدمات ارائه شود.
رئیس جمعیت هلال‌احمر افزود: انشاءالله به برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته ضعف‌ها در این زمینه جبران شده و خدمات داوطلبانه بیشتری به مردم ارائه خواهد شد همچنین باید توجه کرد که هر چه خدمات داوطلبانه بیشتر شود آسیب‌های اجتماعی کمتر خواهد شد و حس اشتراک برای مردم حاصل می‌شود.
ضیایی ادامه داد: طرح سلامت‌یار در طی یک توافق با معاون درمان وزارت بهداشت انجام شد و پیشنهاد دهنده ابتدایی این طرح نیز دکتر آقاجانی بود و بر اساس آن قرار بر این شد تا سلامت‌یاران خدمات به بیماران ارائه دهند که تا کنون به صورت کامل به آن توجه نشده بود.
وی اضافه کرد: سرانجام در آذر ماه سال پیش توافق نهایی اجرای این طرح با وزیر بهداشت صورت گرفت و بر اساس آن 1550 نفر در مرحله اول آموزش‌های لازم را فرا گرفتند و از نظر سایر بررسی‌ها نیز کارهایشان انجام گرفت.
ضیایی تصریح کرد: نخستین آموزشی که به سلامت‌یاران ارائه می‌شود این بوده که چه کاری نباید بکنید و چه چیزی امنیت و ایمنی بیمار را با خطر مواجه می‌کند. سپس به این افراد کارهایی را که می‌توانند انجام دهند آموزش داده می‌شود.
انتهای پیام/ فارس
سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۳۲
کد مطلب: 432554
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *