۰
امام‌جمعه اهل‌سنت تفتان مطرح کرد:

لزوم برخورد قاطع با هتاکان به مقدسات

امام‌جمعه اهل‌سنت شهرستان تفتان گفت: افرادی که با سخنان یا رفتار خود به ساحت بزرگان دین توهین می‌کنند تنها مستحق عزل نیستند، بلکه باید با قاطعیت و بدون ملاحظه به مجازات برسند.
لزوم برخورد قاطع با هتاکان به مقدسات
 
 
 
 مولوی محمدرضا هاشم‌زهی، در خطبه‌های نمازجمعه این هفته با اشاره به شرایط حساس کشور و تهدیدات روزافزون دشمنان اسلام و ملت ایران، گفت: جریانات معاند و دشمنان خارجی به‌ویژه آمریکا، رژیم صهیونیستی و غرب، با طراحی توطئه‌های پیچیده به دنبال ایجاد تفرقه و ضربه‌زدن به انسجام ملت ایران هستند. در چنین شرایطی، وحدت و آرامش مهم‌ترین سرمایه ماست.
 
 وی با محکومیت هتاکی به مقدسات اسلام و اهل‌سنت، تأکید کرد: افرادی که با سخنان یا رفتار خود به ساحت بزرگان دین توهین می‌کنند، تنها مستحق عزل نیستند، بلکه باید با قاطعیت و بدون ملاحظه به مجازات برسند، چرا که با این رفتار زشت، دل هزاران انسان مؤمن و دلسوز را جریحه‌دار کرده‌اند.
 
امام‌جمعه اهل‌سنت تفتان در ادامه از مواضع روشن مسئولان کشور و استان در مقابله با این اقدامات تفرقه‌افکنانه قدردانی کرد و گفت: انتظار مردم مؤمن این است که این رویه باقوت و بدون مسامحه ادامه یابد تا همدلی و وحدت میان مذاهب اسلامی تقویت شود.

انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdccpmqs42bqmm8.ala2.html
 
جمعه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۳۳
کد مطلب: 454888
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *