۰

واردات ۴ میلیون تن آهن کمر تولیدکنندگان را شکست/ دولت تعرفه واردات آهن را افزایش دهد

رئیس اتحادیه آهن فروشان با اشاره به اینکه از آغاز سال جاری حدود ۴ میلیون تن آهن آلات به کشور وارد شده است، گفت: بسیاری از کارخانه های تولید کننده آهن آلات با ظرفیت ۱۰۰ درصدی فعالیت نمی کنند و متاسفانه هم اکنون انباشته شده است.
واردات ۴ میلیون تن آهن کمر تولیدکنندگان را شکست/ دولت تعرفه واردات آهن را افزایش دهد
به گزارش سرویس اقتصادي تفتان ما، به نقل از خبرنگار اقتصادی تهران نیوز، شهریور ماه سال جاری بود که خبر از تعطیلی ۱۶۰۰ واحد صنفی آهن فروش در تهران رسانه ای شد. این موضوع زمانی مطرح شد که ۱۶ میلیون تن تولید فولاد وجود دارد و این در حالیست که ظرفیت تولید داخل خیلی بالاتر از این ارقام است.
بر این اساس، اگر میزان مصرف با سالهای گذشته را بسنجیم کسری وجود دارد ولی با توجه به واقعیت بازار و رکود کسری وجود ندارد.   متاسفانه خام فروشی سنگ آهن خصوصا به چین وجود دارد ولی در حال حاضر هر تن سنگ آهن ۲۵ دلار خریداری می شود که برای صادر کنندگان دیگر به صرفه نیست.   با توجه به اینکه در داخل کشور ظرفیت تبدیل مواد خام به فرآورده های کنسانتره و آهن اسفنجی و … وجود دارد ولی سالانه ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار الی ۵ میلیون تن واردات مواد اولیه مانند ورق، شمش و … به کشور صورت می گیرد. محمد آزاد، رئیس اتحادیه آهن فروشان در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی تهران نیوز؛ با اشاره به اینکه برجام اجرایی و تحریم ها رفع شده ولی هیچ اتفاقی در بازار صنف آهن فروشان رخ نداده است، گفت: نباید در دوران پسابرجام به واردات آهن اضافه شود زیرا با این مهم موجب تشدید رکود در این بازار می شود.
وی با اشاره به وضعیت بازار آهن در کشور خصوصا تهران، گفت: اگر دولتمردان در زمینه واردات آهن تجدید نظر کنند و این عرصه را مدیریت کنند می توان گفت که بازار داخلی بهبود خواهد یافت.   رئیس اتحادیه آهن فروشان ضمن تاکید بر اینکه از آغاز سال جاری حدود ۴ میلیون تن آهن آلات به کشور وارد شده است، ادامه داد: بخشی از این آهن آلات هنوز در بنادر کشور وجود دارد.   آزاد با بیان اینکه در مقابل واردات آهن، صادرات نیز انجام شده ولی متاسفانه هم اکنون ۳ میلیون تن آهن آلات در انبار کارخانه های سراسر کشور انباشته شده که یک فاجعه است، تصریح کرد: می توان گفت که هم اکنون بسیاری از کارخانه های تولید کننده آهن آلات با ظرفیت ۱۰۰ درصدی فعالیت نمی کنند.   وی با اشاره به مطلب بالا، افزود: چنین کارخانه هایی دو راه در پیش دارند؛ اول اینکه تعطیل شوند و یا مورد حمایت قرار بگیرند تا بتوانند رونق اقتصادی را رقم بزنند.   رئیس اتحادیه آهن فروشان ضمن تاکید بر اینکه در دوران پسا برجام دولت باید با افزایش تعرفه واردات آهن، از تولیدکنندگان داخلی حمایت کند، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه هم اکنون ساخت و ساز واحدهای مسکونی و غیره در کشور کاهش یافته، این امر یکی از بهترین راهکارهایی است که می تواند از وارد شدن آسیب به بخش داخلی جلوگیری کند.   انتهای پیام/
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۵۱
کد مطلب: 429301
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *