مهدی شهنوازی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی
تفتان ما بیان کرد: ورود احشام سرگردان به محدوده شهری، موجب ایجاد خسارت به فضای سبز، انتشار آلودگی و وقوع تصادف و حوادث مختلف میشود؛ طبق قانون یکی از وظایف شهرداریها، جمعآوری سریع این حیوانات از شهر و انتقال آنها به مکانی مناسب و حفظ محیطی پاکیزه و زیبا برای شهروندان است.
شهردار خاش اظهار کرد: بر اساس بند ۱۵ ماده ۵۵ قانون شهرداریها، جمعآوری احشام در هر شهر برعهده شهرداری است و این نهاد باید نسبت به جمعآوری و انتقال آنها به خارج از شهر اقدام کند.
شهنوازی ادامه داد: طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی، در صورت انجام فعلی غیربهداشتی و تشخیص آن از سوی بهداشت و محیطزیست و شکایت آنها از متخلفان، دادگاه بر اساس آئیننامه میتواند فرد متخلف را به شش ماه تا دو سال حبس محکوم کند.
وی تصریح کرد: حضور احشام سرگردان در شهر همواره در فصول مختلف بهویژه بهار و تابستان برای شهرداری و شهروندان آن مشکلات بسیاری را ایجاد کرده و بارها موجب تخریب فضای سبز و وقوع تصادف حوادث مختلف در این شهر شده است.
شهردار خاش افزود: بسیاری از مواقع احشام در محیط شهری باعث ترس و وحشت شهروندان و وقوع حوادث ناگوار و تصادف وسایل نقلیه میشود.
این مقام مسئول بیان کرد: این حیوانات با ورود به سطلهای زباله و پارهکردن کیسههای پسماند، زبالهها را در سطح شهر پخش میکنند و باعث انتشار آلودگی شدید و بوی بد در محیط شهری میشوند.
تأکید میشود، طبق بند ۱۵ ماده ۵۵ قانون شهرداریها، رهاکردن احشام در سطح شهر عملی غیرقانونی و غیربهداشتی بوده و این اقدام در بسیاری مواقع موجب خسارت جانی و مالی به شهروندان و مسافران میشود، احشام در صورت مشاهده در سطح این شهر، توسط نیروهای شهرداری خاش جمعآوری میشوند.
انتهای خبر/