۰
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه سلمان سیستان و بلوچستان مطرح کرد:

شعار سال نقشه‌راهی برای پیشرفت اقتصادی

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: نام‌گذاری سال ۱۴۰۴ به «سرمایه‌گذاری در تولید»، مسیر تازه‌ای برای حل مشکلات اقتصادی و تقویت تولید ملی ترسیم می‌کند.
شعار سال نقشه‌راهی برای پیشرفت اقتصادی
 
 
 
به گزارش پایگاه حبری تحلیلی تفتان ما،حجت‌الاسلام‌ والمسلمین علی اکبرپور در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصرهامون» بیان کرد: مقام معظم رهبری (حفظه‌الله)، با نگاه ژرف و عمیقی که نسبت به مسائل جامعه دارند، هر سال را مزین به یک فرمان و به‌اصطلاح شعار می‌نمایند.

وی افزود: معظم له، سال ۱۴۰۴ را با عنوان «سرمایه‌گذاری در تولید» نام‌گذاری کردند.

حجت الاسلام و المسلمین اکبرپور تصریح کرد: این نام‌گذاری مدبرانه نیز بر اساس همان تیزبینی است که قریب به ۲۰ سال است در شعار و فرمان هر سال مستقیم یا غیرمستقیم به مسائل اقتصادی اختصاص‌داده‌شده است که خود بیانگر آن نگاه مدبرانه، مقام معظم رهبری (حفظه‌الله)، در شناخت نیاز جامعه است.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه سلمان استان خاطرنشان کرد: اگر واقعاً مردم و مسئولین بنا دارند، مشکلات اقتصادی حل شود، یا حداقل کاهش پیدا کند حتماً یکی از راه‌های آن عمل‌کردن به این فرمان است که با هدایت نقدینگی‌ها ولو اندک به سمت تولیدات امکان‌پذیر است.

وی مطرح کرد: به‌جای روی‌آوردن به فضاهای سرمایه‌گذاری غیرمطمئن، خوب است به سمت تولید که در کنار خود برکات فراوانی از جمله کاهش تورم را در پی دارد اقبال و توجه نمود.

حجت الاسلام و المسلمین اکبرپور وظیفه دولت را تشکیل و روان‌سازی زمینه برای سرمایه‌گذاران دانست و اذعان کرد: پر واضح است که استان سیستان و بلوچستان با سرمایه عظیم انسانی و سرمایه‌داران فراوانی که در داخل و خارج از استان دارد اگر دل در گروه پیشرفت استان دارند، لازم است بخشی از سرمایه‌های خود را به استان گسیل نمایند تا هم جوانان جویای کار در استان دارای شغل شوند و هم به‌تبع آن استانی آباد و پر آمد داشته باشیم.

انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdch6qnzk23nqxd.tft2.html
 
سه شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۲۶
کد مطلب: 454809
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *