به گزارش پایگاه خبری
«تفتان ما» به نقل از جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، اردشیر شهرکی بیان کرد: انجیر در سراسر سیستان و بلوچستان بهصورت پراکنده کشت میشود؛ اما بیشترین باغات این میوه در شهرستانهای زاهدان و خاش قرار دارد.
وی سطح زیر کشت انجیر بارور در زمینهای کشاورزی سیستان و بلوچستان را بیش از ۲۰۰ هکتار عنوان کرد و گفت: کار برداشت انجیر که از اوایل تیرماه در استان آغاز شده و شهریور به پایان میرسد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد: بیش از ۱۵۰ نفر بهصورت مستقیم به کار کاشت، داشت و برداشت انجیر در استان اشتغال دارند.
وی بیان کرد: انجیر میوهای شیرین و گوشتدار شناخته میشود و درون آن پر از دانههای بسیار ریز است که پس از رسیدن به رنگ زرد در میآید.
شهرکی با اشاره به خواص انجیر بیان کرد: میوه انجیر برای نرم کردن سینه و روده مؤثر است و میوه تازه این محصول منبع غنی بتاکاروتن و ویتامین ث است که در جلوگیری از ابتلا به سرطان کاربرد دارند.
وی ادامه داد: برگهای درخت انجیر به دلیل داشتن خصوصیات مدر بودن، برای تسکین درد و دفع کرم روده مورداستفاده قرار میگیرد و دمکرده برگ آن بهعنوان مسکن برای معالجه سرفه تجویز میشود.
انتهای خبر/
شنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ ساعت ۰۸:۲۰