۰

10 تحلیل متفاوت انتخاباتی، از 10 وبلاگ نویس

عد از اعلام نتایج انتخابات وبلاگ نویسان در فضای مجازی تحلیل های متفاوتی را از نتیجه و حضور مردم در انتخابات بیان نمودند که در ادامه گلچینی از مطالب وبلاگ نویسان را میخوانیم
به گزارش سرویس وبلاگستان تفتان ما، به نقل از باشگاه وبلاگ نویسان ایرانی حرف تو، بعد از اعلام نتایج انتخابات وبلاگ نویسان در فضای مجازی تحلیل های متفاوتی را از نتیجه و حضور مردم در انتخابات بیان نمودند که در ادامه گلچینی از مطالب وبلاگ نویسان را میخوانیم:
----------------------------------------------------------------------------------------------
اعتدال همان آدرس غلط اصلاحات است!
وبلاگ " تمهیدات" نوشت:
متاسفانه در این جریانات انواع مختلف گرایشها قابل پذیرش است که در دوران اصلاحات و فتنه 88 دیده شد که حتی بهایی ها و منافقین فراری در کنار مدعیان اصلاحات قراقر گرفتند و کاری مشترک انجام دادند!
محمدرضا تاجیک اخیرا درباره اصلاحات گفت «بن‌مایه رنج اصلاح‌طلبان تعریف ناشدگی گفتمان اصلاح‌طلبی بعد از 18 سال است... هیچ مرزبندیی میان خودی و غیرخودی اتفاق نیفتاده است و به نام اصلاح‌طلبی 72 ملت وجود دارد... ؛ از کسی که به نام اصلاح‌طلبی می‌رود و با فرح پهلوی ملاقات می‌کند تا کسی که با خارج از کشور می‌بندد، تا کسی که در پشت تریبون رسانه‌های خارجی می‌خواهد نظام را براندازی کند، همه‌اش را می‌اندازند گردن اصلاح‌طلبان، پس از ماست که برماست.»
ادامه مطلب
---------------------------------------------------------------------------------------------   6 نکته تحلیلی درباب انتخاباتی که گذشت/ چرا در تهران شکست خوردیم؟ چه باید کرد؟   وبلاگ دست نوشته های یک دانشجو نوشت: درس دیگر انتخابات مجلس خبرگان و شورای اسلامی در تهران برای اصولگرایان این است که تقریبا همه آنها نسبت به انتخابات دور قبل در تهران رای بیشتری آورده اند اما باز هم شکست خورده اند! به عنوان مثال حجه الاسلام مرتضی آقاتهرانی دور قبل با 690 هزار رای به عنوان نفر چهارم وارد مجلس شد اما در این دوره وی علیرغم کسب بیش از 800 هزار رای نفر 32 تهران شد!     ادامه مطلب   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    رای دادن به اختلافی ها اشتباه اندر اشتباه بود   وبلاگ یادداشت های یک پابرهنه نوشت: همان‌طور که پیداست نتیجه احتمالی عدم رأی دادن به مشترکین ، در ترکیب راهیافتگان به مجلس خبرگان با حالت کنونی تفاوتی ایجاد نمی‌کرد؛ تنها موجب بهبود جایگاه برخی افراد همچون آقای روحانی، علوی، اسماعیلی در ترتیب آرا می‌شد که در حقیقت به سود اعتدالگرایان بود. ادامه مطلب ----------------------------------------------------------------------------------------------------------   هنگام تصمیم     وبلاگ"یادداشت های شخصی ابوالفضل اشناب" نوشت: دو سه سالی می شود که سیر صعودی خطاهای جبهه معتقد و انقلابی شدت گرفته است و باعث ایجاد هزینه های سنگینی برای این قشر شده است.
شاید سنگین ترین این هزینه ها از دست دادن اقبال مردم به این گفتمان و بی اعتمادی عموم ملت به آن مسیر باشد.
ما در سالیان اخیر خصوصا بعد از روی کار آمدن دولت دکتر روحانی رفتارهایی را دیده ایم که باعث تنش و فرسایش جدی در این عرصه شده و توان را از مجموعه انقلابی کشور سلب کرده است. ادامه مطلب   ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   تفریط در تفریط؛ افراط در افراط وبلاگ" تی لم" نوشت: با این حال، سیّد که از ما عاقل‌تر بود، بحثی را آغاز کرد که نتیجه‌اش این شد که نباید سفارت را بگیریم، چون «همه‌اش هزینه است بچه‌ها.» بحثِ سیّد، بحثِ درستی بود و با 19 سال سن، امنیّت ملی می‌فهمید و تمامیّت ارضی را توضیح می‌داد. (موردی که هنوز سیاست‌مدرانِ نیمه‌خبره و بصیرت‌نمای ما نمی‌فهمند و فکر می‌کنند با «ظریف-کری، پیوندتان مبارک» (در این موردِ فاجعه و خطرناک اخیر؛ «ملت-BBC، پیوندتان مبارک») دلِ مؤمنین را شاد می‌کنند ادامه مطلب -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چرائی شکست جریان انقلابی در تهران!!!
وبلاگ"وزنه سیاسی" نوشت:
اگر عملکرد فراکسیون رهروان ولایت و اساس کشی علی لاریجانی را از پایگاه اصولگرائی به جریان اعتدال-اصلاحات، مورد بررسی قرار دهیم، آنگاه علت شکست جریان انقلابی در انتخابات مجلس دهم مشخص می شود. ولذا نمی شود گفت؛ که جریان انقلابی بازی را به گفتمان غیر انقلابی و لیبرال غربگرا باخته، زیرا "جریان مرموز فراکسیون رهروان ولایت"با هدایتگری علی لاریجانی و با تابلوی اصولگرایی، مجلس نهم را در انجام وظایفش در دولت جناب روحانی فلج کرد و اجازه ندادند مجلس به وظایف قانونی خود بپردازد و این حاصل خیانت بزرگ فراکسیون رهروان ولایت و علی لاریجانی به کشور و نیروهای ارزشی و ولایتمدار بود که آثار آن سالها دامنگیر کشور و ملت خواهد شد
ادامه مطلب
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ای یار، بی حمایت یاران چه میکنی..
وبلاگ" بیمارستان دریایی " نوشت:
راستش نفس رای دادن مردم برایم محترم و زیباست. حالا به هرکسی.. اینکه طرف میگوید: "رای نمیدهم تا مشارکت بالا نرود و زبان رهبر دراز نشود که ببینید مردم نظام را قبول دارند" یعنی اتفاقا اینهمه رای حالا به هرکسی، "دلواپسان "یا "ساده لوحان"، فی نفسه ارزشمند است.. دوست دارم دست همه ی شان را ببوسم.. ما با ساده لوحان فرق داریم. رای مردم در همه حال محترم است. اینطور نیست که وقتی به ما رای بدهند بشوند فرهیخته و وقتی به غیر ما، بشوند عامی و لشگر قابلمه به دست! وقتی نتیجه باب میلمان بود، قبول کنیم و وقتی شکست خوردیم، دبه کنیم و مملکت را به آتش بکشیم!
ادامه مطلب
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
انتخابات مدیون شماست
وبلاگ" قطعه 26" نوشت:
اما سخنی با گروه قلیلی از دوستان خودی. «کوفه» خواندن «تهران» بی‌تعارف بیانگر نوعی «بی‌معرفتی سیاسی» است. یعنی چه این حرف‌ها؟ چطور مردم تهران وقتی ۳ دوره مجلس را به افراد همسو با ما می‌سپارند، شهیدپرور و ولایی و اهل درد و با معرفت خوانده می‌شوند اما کافی است باری علیه من و ما رأی دهند! اگر به «تلک الایام نداولها بین الناس» ایمان داریم، ‌لاجرم باید اندکی تأمل کنیم و بعد از سبک و سنگین کردن حرف مد نظر، تحلیل خود را به رشته تحریر درآوریم.
ادامه مطلب
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تأملی در توئیت‌های جدید آقای هاشمی
وبلاگ"برای اندیشه" نوشت:
واژه‌ی «مردم» در گفتمان سیاسی هاشمی رفسنجانی، در زمان‌های مختلف، معانی متفاوتی پیدا می‌کند. عموما هاشمی سعی دارد «مردم‌سالاری دینی» را در میزان گرایش مردم به خودش، تحلیل کند. مثلا در انتخابات سال 88 که بیشتر از شکست موسوی، از پیروزی 24 میلیونی احمدی‌نژاد ناراحت بود، نه تشکری از مردم می‌کند و نه برای انتخاب آنان احترام قائل می‌شود. اما انتخابات سال 92 را که از دل آن حسن روحانی با آرای لب‌مرزی بیرون می‌آید، مهد دموکراسی و مردم‌سالاری می‌نامد.
ادامه مطلب
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چرا مردم تهران "اصلاح طلب ها" و شهرستان ها "اصولگرایان" را انتخاب کردند؟
وبلاگ" باید کاری کرد" نوشت:
مشخص است که افرادی که سعی در فراموش کردن هویت ایرانی و اسلامی دارند و تنها هدف زندگی خود را پیشرفت اقتصادی و دستیابی به امکانات رفاهی میدانند، در انتخابات به جریانی روی بیاورند که گفتمان سازش با غرب را انتخاب کرده است.
در نقطه مقابل اکثر افرادی که در تهران و در شهرستان ها به روحیه استکبار ستیزی تکیه دارند و اقتصاد درون زا را عامل پیشرفت و ترقی یک کشور می‌دانند به دیدگاه دوم روی می‌اورند.
ادامه مطلب
انتهای پیام/
پنجشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۲۸
کد مطلب: 431481
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *