۰
گزارش تفتان ما از عدم تکریم ارباب رجوع و ناتوانی در اجرای کار؛

مدیران ناکارآمد، پاشنه آشیل توسعه جنوب شرق كشور/ ۵۰ درصد مديران "پروازي و قديمي" هستند/ شهروندان در انتظار روی کار آمدن مدیران دلسوز و توانمند

عملکرد بسیاری از مدیران دولتی در جنوب شرق كشور خارج از حد انتظار و زیر صفر بوده و ضعف در تکریم ارباب رجوع و ناتوانی در اجرای کار مهم ترین شاخصه ضعف مدیران خصوصاً در شهرستان خاش است و پس از روي كار آمدن "محبي" استاندار جديد سيستان و بلوچستان مردم اين استان در انتظار روی کار آمدن مدیران دلسوز و توانمند هستند.
مدیران ناکارآمد، پاشنه آشیل توسعه جنوب شرق كشور/ ۵۰ درصد مديران "پروازي و قديمي" هستند/ شهروندان در انتظار روی کار آمدن مدیران دلسوز و توانمند
به گزارش  تفتان ما ، بالای 90 درصد از مدیران و مسئولان در خاش نتوانسته اند شاخصهای رضایتمندی مردم را در قبال عملکرد شفاف و امیدوار کننده خود به دست آورند.
 
به گواه دستگاههای ناظر و اظهارت مردم کار کردن مدیران مطابق با اصول اسلام و نظام اسلامی نبوده و با رنجش مردم زمینه برای زیرسئوال رفتن عملکرد نظام فراهم شده است.
 
در واقع اکثر مدیرانی که در خاش به کار گرفته شده اند نتوانسته اند انتظارات به حق مردم را برآورده سازند و برخی از مدیران نیز به سان فسیل می مانند زیرا در سالهای خدمتی نتوانسته اند ایده های کارآمد خود را عملیاتی کنند و گره از مشکلات مردم و جامعه همچنان باز نشدنی مانده و گرفتاری ها و سرگردانی های مردم دو چندان شده است.
 
گسیل شدن دهها و صدها گزارش از عملکرد ضعیف مدیران به دستگاه های ناظر موجی از نارضایتی مردم از مدیران را نشان می دهد و باید برای حل این معضل هر چه سریعتر تدبیر شود.
 
علي اي حال تشویق مدیران ضعیف و بی توجهی به مسئولان توانمند و دلسوز و عاشق خدمت به مردم که با جان و دل برای حل مشکلات هم نوعان خود هزینه می کنند از سوی مقام های عالی دولت سبب افزایش نگرانی های مردم شده است.
 
در سالهای اخیر مدیرانی به عنوان شاخص و نمونه معرفی و تجلیل شده اند که در عمل نتوانسته اند در مبحث خدمت رسانی و بالا بردن شاخص رضایتمندی مردم موفق عمل کنند.
 
برپایی کارگاههای آموزشی و توجیحی از سوی دستگاههای ناظر استانی و تذکر دادن های مکرر به مدیران ضعیف و ناتوان نشانگر این مطلب بوده که خلاء مدیریتی و خدمتی در خاش به شدت احساس می شود.
 
برخي از مديران دستگاه هاي دولتي نيز مانند اساتيد پروازي هستند و خانواده هاي آن ها در شهرهاي ديگر سكونت دارند و در هفته چند روز را به شهرهاي مجاور و ديدن خانواده مي روند كه شهروندان از اين بي نظمي هاي مديران گلايه مند هستند و اين مسئله سبب خدمات رساني نامطلوب به ارباب رجوع شده است.
 
در مقابل، مدیر ناکارآمد، ذهن خلّاق ندارد و ایستاست؛ بنابراین، تغییر را همان تحول می‌داند و با کنارگذاشتن افراد توانمند، کسانی مانند خود را جایگزین آنان می‌کند. عملکرد چنین مدیرانی، براستی، «تهوع» است، نه تحول؛ زیرا کار آنها فقط جابجایی مهره‌هاست، نه وضعیت‌ها چرا كه مدیر منفت‌گرا و سودجو، منفعل نیز هست و از تحول می‌گریزد. وجود چنین مدیرانی سبب شده افراد توانمند از گردونه خارج یا کم انگیزه شوند. نارضایتی عمومی مردم نیز برآیند و فرآیند عملکرد همین مدیران ناکارآمد است.
 
حال كه استاندار سيستان و بلوچستان تغيير كرده است بايد به مسئله مديران ناركارآمد توجه كند چرا كه قطعا انتخاب و استفاده از مدیران ناکارآمد و ضعیف در وهله اول موجب لطمه زدن به‌قطار در حال حرکت توسعه و پیشرفت سيستان و بلوچستان خواهد شد و از طرفی عملکرد استاندار و تیم مدیریتی وی را نیز به‌نوعی زیر سؤال می‌برد.
 
لذا از استاندار جديد سيستان و بلوچسان انتظار می‌رود با در نظر گرفتن تمامی جوانب و با بررسی دقیق و علمی عملکرد مدیران در حوزه‌های مختلف ضعف‌ها و قوت‌ها را به‌خوبی شناخته و در جهت توسعه و پیشرفت استان بدون در نظر گرفتن جناح‌بندی‌های فکری و سیاسی از افراد توانمند و کارآمد و متخصص استفاده کند و مدیرانی که به هر دلیلی تاکنون نتوانسته‌اند در راه پیشرفت سيستان و بلوچستان مثمر ثمر باشند را از قطار توسعه استان پیاده کند.
 
در هر حال امیدواریم تغییرات احتمالی که پیش‌بینی می‌شود در آینده نه‌چندان دور در سطح مدیریتی استان شاهد آن باشیم، در راستای توسعه همه‌جانبه و پیشرفت سيستان و بلوچستان به‌عنوان استانی با آمار بیکاری بالا، اقتصاد ضعیف و بیمار و درعین‌حال بهره‌مند از ظرفیت‌های فراوان در حوزه‌های گردشگری و کشاورزی، باشد.
 
* مديران به ارباب رجوع توجهي ندارند
محمد قلندرزهی يكي از شهروندان خاش با اظهار گلايه در دستگاه هاي اجرايي به خبرنگار تفتان ما گفت: بسیاری از مدیران خاش در چهار سال اخیر و طی امسال که فعالیت دولت جدید شروع شده، عملکرد چندان مطلوبی از خود نشان نداده اند.
 

وی بيان کرد: بارها و بارها گزارش های کم کاری مدیران به دستگاههای ناظر و حوزه قضایی گزارش شده ولی احساس می شود مدیران در انجام رسالت و تکلیف خود ناتوان هستند.
 
* اكثر مديران پروازي و خانواده هاي آن ها در شهرهاي ديگر ساكن هستند

 احمد محمودزهي نيز يكي ديگر از شهروندان در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما با بيان اينكه اكثر مديران پروازي و خانواده هاي آن ها در شهرهاي ديگر ساكن هستند، اظهار كرد: باید اهرمی باشد که مدیران به خود بیایند و بتوانند برای حل مشکلات مردم پای کار باشند و از خود یک دلسوزی و ترحمی در مبحث خدمت رسانی به مردم نشان دهند.
 
* مديران نسبت به پيگيري مشكلات مردمي بي تفاوت هستند
عبدالنبي سالارزهي يكي ديگر از شهروندان نيز به خبرنگار تفتان ما گفت: متأسفانه دولتمردان شاخص در شهرستان خاش نسبت به پیگیری امور و تلاش برای حل مشکلات و خدمت کردن صادقانه به مردم بی تفاوت هستند و با ادامه این رویه قطعا به مردم خسارت روحی و روانی وارد می شود زیرا وقتی مردم ببینند مقامهای عالی دولتی نمی توانند پاسخگوی نیازهای آنان باشند قطعا از خدمات نظام اسلامی دلسرد می شوند.
 
* دولتمردان به وظایف خود به درستی عمل نمی کنند
 نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی  در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما اظهار كرد: دولتمردان در خاش به وظایف خود به درستی عمل نمی کنند و این یک ضعف و آسیب جدی در حوزه اداری خاش است.
 

علی کرد گفت: مدیران دستگاههای اجرایی در خاش متاسفانه نمی توانند برای مردم کار کنند زیرا احساس می شود در وجود آنها دلسوزی در انجام کار و خدمت رسانی وجود ندارد.
 
وي بيان كرد: آنچه مشهود است، عدم توان بهره‌گیری و مدیریت صحیح منابع توسط برخی از مسئولین است که سبب عقب‌ماندگی و عدم توسعه‌یافتگی منطقه گردیده و با توجه به خواست حداقلی مردم که اشتغال جوانان، بهبود وضعیت معیشتی، درمانی و بهداشتی، امنیت و از این قبیل موارد است، مجلس به وظیفه‌ی ذاتی خود که نظارت بر عملکرد مسئولین است به جد عمل کرده و عذر مدیران ناکارآمد را خواهد خواست.
 
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: استفاده ابزاریِ برخی از مدیران که در معرض جابجایی قرار دارند، از فضای مجازی با حربه‌های جمع‌آوری طومار و اعمال فشار به مسئولین سعی در ابقای خود دارند.
 
وي ادامه داد: جابجایی یک مدیر بر اساس بیلان کار وی و باهدف بهبود شرایط موجود و پس از بررسی‌های کارشناسانه صورت می‌گیرد و اینگونه اعمال فشارها، نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت و اگر مدیر ارشدی بخواهد تحت تأثیر این فشارهای برنامه‌ریزی‌شده قرار بگیرد، ابتدا با آن مدیر ارشد برخورد خواهیم کرد.
 
كرد لزوم تقويت دستگاههاي نظارتي از قبيل  سازمان بازرسي كل كشور و ديوان محاسبات كشور و مجلس شوراي اسلامي را به منظور واداركردن مسئولان به پاسخگويي يادآورشد و اظهار كرد: گزارش هايي كه در خصوص تحقيق و تفحص و گزارش هياتهاي ارزشيابي و رسيدگي به تخلفات دستگاه ها ونظارت بر نهادها تنظيم شده است، در بايگاني ها خاك مي خورد و در سال پاسخگويي بايد عملياتي شود.
 
* رضایتمندی مردم باید در جامعه دیده شود
معاون اطلاعات داخلی اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان نيز در اين خصوص با تاکید بر ضرورت بصیرت افزایی و توصیه به مدیران در مبحث خدمت رسانی به مردم و تلاش صادقانه برای حل مشکلات، اظهار كرد: رضایتمندی مردم باید در جامعه دیده شود و مدیران موظف هستند تکریم ارباب رجوع را در ادارات مورد توجه قرار دهند.
 
عظيمي بيان كرد: پذیرش مسئولیت در نظام فرصتی برای خدمت به شهروندان و گامی جهت ارتقاء کیفی زندگی شهروندان است چرا كه فرصت و زمان همانند ابر گذراست و مسئولان این فرصت را برای خدمت به مردم غنیمت بشمارند.
 
وي خاطرنشان كرد: مدیران هميشه با رفع مشکلات مردم و پاسخ به درخواست‌های آنها زمینه حضور و مشارکت بیشتر آنها را در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی فراهم می‌آورند و در کنار هم بودن ملت و دولت دشمنان اسلام را مأیوس می‌کند.
 
عظيمي با بيان اینکه برگردان سوریه به حالت قبل از جنگ هشتاد سال طول می کشد، گفت: دشمنان از هر جهت برای رسیدن به اهداف خود سرمایه های مردم سوریه را به تاراج بردند و شمار زیادی از مردم این کشور نیز از بین رفتند.
 
معاون اطلاعات داخلی اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان اظهار كرد: مدیران و مسئولان دستگاههای اجرائی در دوره جدید خدمتی از فعالیتهای دولت دوازدهم باید یک بازنگری در ساختار اداری و نحوه ارتباط گیری با مردم داشته باشند و زیبائی های حاکمیت اسلام را نشان دهند.
 
انتهای پیام/
يکشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۴۷
کد مطلب: 442038
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *